Alegeri locale 2020

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidat USR PLUS – “27 septembrie este despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre noi toți într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper”! (video)

 
  • Candidatul USR PLUS, Stelian Ion  afirmă că după 20 de ani, există, în sfârșit, alternativa politică pentru Constanța
  • Stelian Ion a vorbit la ZIUA Electorală despre proiectul de dezvoltare a orașului – “Constanța renaște”!
  • Stelian Ion a condus o campanie electorală, bine pusă la punct, extrem de vizibilă și de colorată, chiar și în mesaje. Dacă este suficient acest lucru vom vedea duminică
  • Ca primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori: eficiență, legalitate, transparență și implicarea constănțenilor în procesul decizional

Candidatul USR PLUS, Stelian Ion  afirmă că după 20 de ani, există, în sfârșit, alternativa politică pentru Constanța.
Este vorba despre oamenii USR PLUS, despre care spune că sunt competenți, hotărâți, harnici și tineri și mai ales capabili să realizeze renașterea acestui oraș.
Stelian Ion a vorbit la ZIUA Electorală despre politica ultimilor 20 de ani în Constanța și despre proiectul de dezvoltare a orașului – “Constanța renaște”  !


 
 
Stelian Ion a condus o campanie electorală, bine pusă la punct, extrem de vizibilă și de colorată, chiar și în mesaje. Dacă este suficient acest lucru vom vedea duminică. Apropo, despre ce este ziua de duminică?

“27 septembrie este, în primul rând, despre viitorul copiilor noștri aici, acasă, la Constanța. Este despre ei și despre noi într-un oraș curat, verde, civilizat și prosper. Constanța trebuie să redevină orașul care ne reunește familiile și ne readuce laolaltă pentru a ne împlini aici proiectele de viață, cariera, pasiunile, visurile.
Stă în puterea noastră să ne construim viitorul acum, aici, acasă. Pe 27 septembrie să facem ca acest oraș să renască!” – spune Stelian Ion, candidat USR PLUS pentru primăria Constanța.
Ca primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori: eficiență, legalitate, transparență și implicarea constănțenilor în procesul decisional.

Angajările se vor face pe baze meritocratice. Digitalizarea și transparentizarea vor diminua semnificativ corupția.
Toate contractele și plățile efectuate de Primăria Constanța vor fi publice.

Toate deciziile importante vor avea la bază dezbateri și consultări publice reale.

În calitate de primar al Constanței, deputatul Stelian Ion spune că își va desfășura activitatea pe baza următorului set de valori:


1. eficiență;
2. legalitate;
3. transparență;
4. implicarea constănțenilor în procesul decizional.

“Este necesar un audit organizațional în urma căruia vom decide cu privire la reorganizarea departamentelor și elaborarea unor proceduri de lucru. Angajările se vor face pe baze meritocratice.
Vom scăpa de hârțoage prin simplificarea și digitalizarea procedurilor și circuitului documentelor. Vom reface site-ul instituției și vom transmite live toate ședințele Consiliului Local Constanța, precum și ședințele comisiilor de specialitate. Calitatea imaginii și a sunetului vor face cu adevărat accesibile publicului aceste ședințe. Avem în vedere organizarea celui mai bun departament juridic. Digitalizarea și transparentizarea vor diminua semnificativ corupția. Toate contractele și plățile efectuate de Primăria Constanța vor fi publice.
Toate deciziile importante vor avea la bază dezbateri și consultări publice reale.

Vom adopta și implementa bugetarea participativă. Această modalitate de lucru permite cetăţenilor să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea localităţii lor. Primăria alocă o parte din bugetul anual, iar locuitorii vin cu propuneri cu privire la ceea ce ar trebui îmbunătăţit în anul viitor în localitate. Prin votul popular sunt selectate propunerilor cetăţenilor" – a explicat candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Mai multe despre programul candidatului USR PLUS, citiți aici: www.stelianion.roZIUA electorală este în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
mandatar financiar-cod AEP 21200251
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Certificat de urbanism pentru extinderera și supraetajarea magazinului Dovi, de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța

24 Oct 2020 418

Un nou certificat de urbanism obținut de afaceriștii de la Orient Construct Decor SRL. PUD pentru o investiție în stațiunea Mamaia

24 Oct 2020 562

Primarul Constanței a scăpat de un proces intentat de un dezvoltator imobiliar din oraș. Se cerea autorizație de construire pe un teren din Mamaia

24 Oct 2020 946

Lucrările Confort Urban pe strada Mihai Viteazu, din Constanța, aproape de final

23 Oct 2020 527

Primăria Constanța caută firmă pentru executarea de servicii în cadrul unui depozit

23 Oct 2020 345

Primăria Constanța cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru proiectul de modernizare a bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu

23 Oct 2020 569

Consiliul local Murfatlar, validat de instanță. Ce nume a fost invalidat de Judecătoria Constanța

22 Oct 2020 647

Licitație. Echipamente pentru persoanele cu dizabilități, montate pe pasarelele din stațiunea Mamaia

22 Oct 2020 232

Cazemata de pe plaja Trei Papuci din Constanța, deținută de familia fostului prefect Jeacă, generează un nou proces

21 Oct 2020 2431

Un SRL din Constanța va reabilita străzile din localitățile Nistorești și Călugăreni din comuna Pantelimon

20 Oct 2020 2088

Holiday D'Sign Consult din Ploiești reabilitează Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța

20 Oct 2020 1918

Metfor Travel a obținut Certificatul de Urbanism pentru Vila Știrbey din Mamaia

19 Oct 2020 1030

Plan Urbanistic Zonal, pentru zona centrală a municipiului Constanța, în consultare publică

19 Oct 2020 1342

Carmeco SA a primit un document important de la municipilitate, pentru ansamblul imobiliar de pe șoseaua Mangaliei

19 Oct 2020 1774

Constănțenii pot veni cu observații în fiecare etapă de realizare a Planului Urbanistic General al municipiului Constanța

17 Oct 2020 863