Apel umanitar „Vă implor cu lacrimi în ochi să mă ajutați!“



Un tânăr din Constanța are nevoie de ajutorul nostru! Pe data de 24 mai 2021 a căzut de pe casă!
 
Atunci a făcut o comoție și și-a fracturat coloana și coastele, perforând plămânii. I s-a pus un diagnostic crunt: Paraplegia Flască.
 

„Viata mea s-a schimbat, în sensul că nu mă mai puteam ține pe picioare. Am fost operat de urgentă la spitalul Bagdasar Arsenie din București. După operație medicii au zis că nu o sa mai merg niciodată. Atunci am simțit că totul s-a spulberat! Dupa un an și trei luni, după atâtea terapii și recuperări, cu voință, muncă, efort și încredere în Dumnezeu am început să îmi mișc picioarele și am început să fac primi mei pași, adică să merg în picioare. În tot acest timp ani l-am implorat pe Dumnezeu să facă o minune, iar anul acesta minunea s-a întâmplat. Am contactat un medic chirurg la care am fost și mi-a spus că șansele de recuperare sunt de 100% Trebuie să fac multă recuperarea, în maxim 2-3 luni voi merge singur pe picioarele mele. De aceea, vă implor cu lacrimi în ochi să mă ajutați! Aceasta e unica mea șansă să merg din nou și nu vreau să o pierd. Puteți dona pentru a mă ajuta în următorul cont. CONT: RO26RZBR0000060020201339

Titular Cont: Andrei Valentin“.
 

„Vreau să fiu alături de baietelul meu și soția mea în continuare! Am mare nevoie zilnic de terapii care să mă ajute să obțin progrese mari. Sunt în penultima fază de recuperare și mai am 3-4 luni ca să mă pot recupera total și nu mai am nici un sprijin financiar să pot continuaׅ“, mai spune Andrei Valentin.

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.