Constanta.ro

Constanta.ro Noapte de groază trăită de o mămică în secția Pediatrie a Spitalului Județean Constanța. Vezi imaginile ”horror” din spital

Andreea Călin trăiește în Constanța. E recepționeră la hotelul Ibis și are o familie fericită, cu doi copii superbi. Coșmarul ei a început într-una din serile trecute, când fetița sa a suferit o alergie datorită unui medicament. Om de bună credință, Andreea și-a spus că pentru siguranța fetiței ei, cel mai bine ar fi s-o ducă pe micuță la urgența Spitalului Județean Constanța. A fost începutul unei nopți de groază pe care nu o va uita probabil toată viața ei.
 
”Imaginile vorbesc de la sine. Am ajuns pe secție, ne-a băgat într-o “rezervă” unde era un copil abandonat într-un incubator și o mămică de aproximativ 14-15 ani cu fetița. Lângă, era o altă rezervă cu vreo cinci copii abandonați care plângeau aproape în continuu, peisajul era deplorabil,nu e normal să fiu obligată să văd toate aceste lucruri. La un moment dat ne-a mutat într-un alt salon ca să poată muta copilul din incubator în pat pentru că era prea cald acolo. M-a pus să iau cearceaful după mine, în rezerva aceasta eram inițial singure dar plânsetele și peisajul erau aceleași, pentru că se afla tot lângă acei copii iar între rezerve sunt pereți de sticlă iar ușile și luminile stau aprinse deci este imposibil să te odihnești. Dacă vrei sa aerisești trebuie să le ceri lor un mâner pentru fereastră deoarece nu există mânere, clanțe ca să zic asa, la geamuri”, ne-a povestit protagonista acestui film de groază, trăit într-un spital ce se vrea modern. Mai mult, Andreea Călin susține că unii dintre copiii cu care fetița ei a împărțit rezerva sufereau de boli contagioase, situație anormală pentru un copil care se afla în spital datorită unei alergii. 

În mod normal, în orice țară civilizată de pe pământul acesta, directorul unei unități spitalicești care arată așa cum vedeți în fotografiile atașate, ar trebui să demisioneze de urgență. Domnule Dănuț Căpățână, așteptăm demisia de onoare, dacă aveți așa ceva.
Să mai spunem și că în urmă cu doar două săptămâni un control al avocatului poporului, Victor Ciorbea, la maternitatea din Constanța, nu a găsit nimic în neregulă?!
 
Articol preluat integral de pe Constanta.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Ce spune patronul Costică Zelca. Un turist se plânge de serviciile hotelului Malibu din Mamaia

30 Aug 2016 6783

Nopți de Groază în cinematografele din România începând cu 19 august

21 Jul 2011 1436

TelegrafFata unui fost senator susţine că a fost răpită şi violată

03 Jun 2011 1070