#ConstantaEsteBine 2 septembrie 2021 Mișcare și flux

Forța Vieții sau Divinul este o un flux imens de energie, în mișcare continuă. Există un cerc (ciclu) al vieții care se derulează necontenit, de mii de ani, în care suntem prinși și noi, oamenii, alături de celelalte viețuitoare.

Fluxul vieții ne poartă înainte. Dacă încercăm să stagnăm sau ceva din noi se molipsește de lehamite sau lene, începe descompunerea și moartea.

Viața este mișcare continuă. În afară de ciclurile somn veghe zilnice, mișcarea fizică reprezintă normalul și naturalul ființei umane.

Se schimbă anotimpurile. Se simte vântul de toamnă cum ne șuieră la ferestre și uși.

Corpul are nevoie să se adapteze la toate aceste dinamici. Nu strică să-l ajutăm cu mișcări de stretching (întindere) și cu reluarea genuflexiunilor (în creșterea progresivă, am ajuns la 16 genuflexiuni zilnice, mă simt bine să mai adaug câte una la câteva săptămâni).

Dar putem și să ne afiliem la un curs alaturi de alte persoane, care inteleg că puterea grupului este importantă.
Intr-un grup, ne sprijinim pe ceva mai măreț decât noi înșine: energia mulțimii.

Având această susținere, ne mișcăm mai ușor, decât o facem singuri.

Întregul an 2021 am susținut și promovat mișcarea corpului fizic, exercițiile fizice, dar și disciplina legată de starea de bine a corpului (alimentație, odihnă, management al emoțiilor, luarea deciziilor conștientă etc).

https://youtu.be/6avkKDJSvtM

Vă aștept la programul de mișcare ”Întărire imunitară și întinerire” ce începe în 14 septembrie, să construim împreună baze sănătoase de rezistență și echilibru.

https://vitalitystudio.ro/imunitate-intinerire-cu-dr-soescu/

Să aveți o săptămână ușoară și dinamică

Cu iubire


Sursă text și foto: Facebook / Zyanna Orinda
www.centrulnatura.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.