#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 9, 3 aprilie 2024. Suntem în mijlocul portalului de eclipse





Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 9, 3 aprilie 2024.  Suntem în mijlocul portalului de eclipse, în plin tranzit de Mercur retrograd, care este în semnul Berbecului și la început de an astrologic (am reînceput cu Soarele în zodia Berbecului). Energia intensă și vibrantă a Berbecului își pune amprenta pe ziua de astăzi, care este miercuri (ziua lui Mercur) și mijloc de săptămână.

Teoretic, este despre comunicare și echilibru.

Practic, atenție la tot ce ne scoate din acest echilibru.
Astăzi discutăm despre un ”prea mult” care se acumulează.
Știți cum ajungem să ieșim din echilibru, fără măcar să realizăm?

Puțin câte puțin, construind un edificiu de ”datorii energetice” pe nesimțite.
De exemplu, ficatul nostru, care este organul principal de detoxifiere și curățenie interioară, se trezește că are de muncit în fiecare zi astfel:

- Neutralizează și se străduie să elimine reziduurile metabolice ale zilei (mai ales în timpul nopții)

- Descompune și se străduie să elimine hormonii pe care îi producem în timpul zilei (hormonii își fac treaba o perioadă scurtă de timp, apoi trebuie degradați și eliminați, să nu stimuleze sau biciuiască mereu aceleași organe/funcții).
- Descompune și se străduie să elimine hormonii primiți din mâncare (cei cu care sunt hrănite animalele sau tratate plantele care devin hrana noastră)
- Neutralizează, descompune și elimină toxinele din mediu (substanțele petroliere tip insecticide, pesticide cu care sunt tratate plantele, produșii de curățenie casnică, toate chimicele cu care sunt tratate hainele și obiectele din casele noastre – mobila, podelele, perdelele, covoarele, etc)

- Alcoolul (dacă este consumat regulat și în cantitate mare – peste 200 ml pe zi)
- Zahărul industrial și toți îndulcitorii chimici care conțin fructoză chimică (extrem de solicitantă pentru ficat), dar și fructele hibridizate, prea dulci și prea procesate, precum și produsele din fructe (gemuri, compoturi, fructe uscate, deserturi cu fructe)
- Neutralizează și detoxifică radiațiile și toți radicalii liberi produși din contactul cu tehnologia modernă.

Toate aceste procese se întâmplă ÎN ACELAȘI TIMP și TOATE ODATĂ. Mai ales în primăvară, când ficatul intră în ”revizia de început de an” a corpului, și începe eliminări masive de reziduuri din corp, alături de rinichi.

Dacă fiecare dintre voi ar avea de făcut minim 7 sarcini importante în același timp, cum v-ați simți?

În plus, nu ne odihnim noaptea (stăm cu ochii pe ecrane, pentru că mereu este ceva interesant de privit și un divertisment pentru creier de savurat) și mai luăm și medicamente sau suplimente alimentare în formă de pastile. Toate afectând ficatul.

Cum vă simțiți, dragi femei, când pe lângă curățenie, gospodărie, cumpărături, gătit mâncare, educat copii, dus – adus de la școală și activități, servit soțul și petrecut timp cu el, este nevoie să mergeți și la serviciu, să aveți proiecte grele ce necesită concentrare și implicare, și mai vine peste voi o problemă
de familie (un părinte bolnav, un prieten care are nevoie de susținere)?

Asta face semnul Berbecului. Ne împinge dincolo de acea limită sănătoasă, în care începem și folosim ”energia de rezervă”, cea care ne ajută să prelungim durata vieții. Ne scurtează călătoria prin lume, pentru că energia este doar atât cât este.
Dacă sunteți astăzi în această situație, știți exact cum se simte ficatul nu doar astăzi, ci în general, în primăvară.
Suprasolicitat. Obosit. Nemulțumit. În timp, epuizat.
Folosind din ce în ce mai mult din energia ”de rezervă”.
Obiceiurile noastre, care se derulează automatic, fără control conștient, pot fi schimbate doar dacă există energie disponibilă pentru acea schimbare.
Se obține cu ușurință această energie?
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

De ce nu putem să ne schimbăm, chiar și puțin, deși muncim enorm să facem asta?
Ce ne împiedică, la nivel profund, să ne susținem și să avem grijă de noi?
Cum de ajungem iar și iar la suprasolicitare, oboseală, epuizare?
Mai ales în perioade energetic dificile, cum sunt aceste zile prin care trecem acum?

Acestea sunt întrebări la care vom încerca să răspundem în cadrul Webinarului de săptămâna viitoare,pe 11 aprilie, la care vă aștept să împărtășim propriile călătorii de observare a obiceiurilor ce se doresc schimbate, dar ele opun rezistență la schimbare.
Astăzi, observați-vă nivelul de încărcătură și treabă. Și nu atât nivelul REAL de treabă, cât nivelul conform poveștii minții noastre despre ”ce trebuie să facem pentru a ne simți bine”. Vedeți cum oricât facem, și oricât de bine facem, pentru mintea noastră condiționată, niciodată nu este destul.

Haideți să observăm astăzi încăpățânarea Berbecului în plină acțiune, mai ales în comunicarea cu ceilalți în care ”eu am mereu dreptate, hai să te conving și pe tine de asta”. Să vedem cât dăm ficatului de muncă, la fiecare conversație.
O zi echilibrată sau măcar o zi prezentă. Cum ”se leagă”.

Articol și foto: ZyannaOrinda/ Facebook.com

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie – partea întâi – ziua 6 29 aprilie 2024 Dacă nu există destule provocări, devenim leneși, apatici și ne îngrășăm ușor

29 Apr 2024 259

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 4. 27 aprilie 2024. Suntem într-un week-end plin de energie și mai echilibrat

27 Apr 2024 348

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 382

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 361

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 457

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 405

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 411

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 396

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 441

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 445

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 598

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 499

Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 3. 11 aprilie 2024, astăzi este despre observarea, cu ochii larg deschiși, a vieții

11 Apr 2024 469

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 452

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 463