#ConstanțaEsteBine Ziua 206 – 25.07.2022 Astăzi sărbătoresc generozitatea

David Ramsey spune într-un discurs motivațional de pe youtube: Să fii generos nu este ceva ce faci, ci este o trăsătură de caracter. Este ceva care devii.”
https://www.youtube.com/watch?v=Wdgpvdh2Hrk

Oamenii generoși sunt așa pentru că înăuntrul lor simt că au suficient, pentru a putea dărui și altora. Simt că este suficient acolo de unde dau și încă și mai mult pe deasupra. Când ești conectat direct cu Sursa a tot, nu există resurse limitate.
Ați priceput jocul de cuvinte?
Sursă – resurse?

Re-sursă....înseamnă să fii mereu conectat, acordat, aliniat cu Sursa Vieții, cu ceea ce aduce în viața noastră tot ce avem nevoie, suficient cât să-ți permiți să împarți mereu cu alții din timpul tău, atenția ta, informațiile și cunoașterea ta, la momentele potrivite și prezența sau resursele tale.
Oamenii generoși zâmbesc mai mult, iar în conversații ascultă, pentru că știu să primească, nu doar să dăruiască.

Generozitatea îi face pe oameni să-ți deschidă o ușă, să permită mașinii tale să treacă înainte, să fie atenți la nevoile celor din jur și când stă în puterea lor, să le împlinească. Oamenii generoși nu stau cu atenția doar focalizată pe ei înșiși, își controlează bine Importanța de sine (o observă continuu și-i detectează mișcările). Când totul în tine este în regulă, poți să-ți permiți să fii cât de generos dorești.

Generozitatea interioară te face să respiri profund, rar, pe nas, cu gura închisă.
Respirația se face PE NAS.
Mâncarea (alimentația) se face PE GURĂ.
Fiecare orificiu al corpului are funcția sa dedicată (și structura anatomică adaptată).


Când amestecăm funcțiile, orificiile și acțiunile, pierdem energie și prezență, începem să ne agităm, intrăm în panică și ne lăsăm copleșiți de mentalitatea restriștei. ”NU am”. Nu am aer, nu am timp, nu am informație sau cunoaștere, nu am relații, nu am un partener, nu am serviciul unde să mă exprim deplin, nu am și iar nu am.

Din poziția de ”nu am” îți este greu să fii generos.
Când dai din ”nu am” înseamnă sacrificiu, nu generozitate.
Ați auzit vreodată, în această viața ”m-am sacrificat pentru ca ție să-ți fie bine?”
Sau ați spus vreodată aceste cuvinte?
Ele nu conțin vibrația generozității.
Ci exact opusul.

Și vin cu o notă de plată, pe care toți cei implicați o plătesc: comunicarea relațională deficitară. Amărăciunea. Resentimentele. Ficatul slăbit. Nasul înfundat.
Astăzi sărbătoresc vibrația generozității, pentru că este un drept din naștere al fiecăruia dintre noi. Dacă îl revendicăm și-l trăim zilnic, se re-activează. Astăzi vă propun să stăm cu gura închisă, să respirăm pe nas, cât de bine reușim, întreaga zi și să ascultăm.
Să ascultăm totul în jurul nostru.

Să ne ascultăm corpul. Putem să auzim liniștea din corpul nostru? Rinichii, ficatul, splina, pancreasul, inima, plămânii, ganglionii limfatici, mușchii, articulațiile, totul funcționează în liniște. Sângele curge în liniște. Ascultați. Este un ocean de liniște în corpul nostru.
Să ascultăm plantele, arborii, clădirile, obiectele și hainele noastre. Ce auzim? Lumea din jur există într-o stare de liniște. Totul este tăcut și doar este.

Să ne ascultăm gândurile. Sunt zgomotoase sau tăcute? Când gândesc ceva, există sunete?
Să descoperim liniștea. Marea de liniște din noi și din jurul nostru. Liniștea generos dăruită nouă de viață, în fiecare moment prezent.
Să fim generoși să împărțim acel ocean de liniște cu alții din jurul nostru. Liniștea este contagioasă. La fel ca și frica.
Frica se împrăștie prin gură, prin cuvinte, povești și sunete.

Liniștea se împrăștie când ții gura închisă, zâmbești, respiri și asculți lumea din jur. O privești fără să comentezi, fără să o judeci, fără să aștepți ceva de la ea. Doar respirând.
Astăzi sărbătoresc generozitatea, pentru că este cadoul pe care îl primim când ne reamintim de respirație. Viața este generoasă. Cu fiecare respirație pe care o avem primim energia vieții. Contemplarea acestui adevăr despre prezența reală ne readuce în corp și face ca supra-stimularea să fie ceea ce este, real: o poveste a minții.

Liniștea, prezența ei generoasă pretutindeni în jur, este soluția reală la supra-stimulare. Cel mai ușor se simte, se trăiește și se exersează în corp. Acolo unde este nevoie să fim continuu, indiferent de acțiunile pe care le întreprindem.
Să avem o zi generos de liniștită, laolaltă cu o săptămână bună și frumoasă, pe măsură ce ne îndreptăm către luna nouă în Leu de pe 28 iulie. Să exersăm continuu generozitatea inimii, să ținem gura închisă și să respirăm continuu pe nas.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe facebook/Zyanna Orinda
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

26 Apr 2024 319

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

25 Apr 2024 313

#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia

24 Apr 2024 422

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 386

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

21 Apr 2024 395

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

19 Apr 2024 388

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua - ziua 9 .17 aprilie 2024. Ne aflăm în plin val de lună în creștere

17 Apr 2024 432

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 6 14 aprilie 2024 Sunteți în pline energii de vârtej și schimbări?

14 Apr 2024 431

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

13 Apr 2024 585

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

12 Apr 2024 482

Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 3. 11 aprilie 2024, astăzi este despre observarea, cu ochii larg deschiși, a vieții

11 Apr 2024 452

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 2. 10 aprilie 2024. Zi de miercuri, mijloc de săptămână și mijloc de tranzit de Mercur retrograd

10 Apr 2024 441

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

09 Apr 2024 451

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

08 Apr 2024 466

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 13. 7.04.2024. Suntem la o zi înainte de un mare și intens eveniment astral

07 Apr 2024 539