Constanteanul suparat

Copil fugărit, ieri, de patru câini mari la Constanţa. Azi, a început strângerea câinilor fără adăpost!

Ieri, în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, publicam articolul „Constanța. O haită de câini s-a repezit la un copil. În parc, la Casa de Cultură, lângă Liceul de Artă. Incredibil cum s-a salvat copilul (galerie foto)”, în care vă relatam că patru câini mari s-au năpustit pe un copil, elev la Liceul de Artă din Constanţa. Speriat, copilul a reuşit să fugă de aceştia, alergând printre maşini.
 
Articolul a stârnit numeroase reacţii şi iată că, astăzi, câinii au început să fie strânşi de pe străzi şi duşi la adăpost.
 
Viceprimarul Dumitru Babu spune că vor strânşi toţi câinii care se află în apropierea şcolilor din Constanţa.
 
 
Cum spuneam, articolul a stârnit reacţii. J.G. a povestit că a fost atacată în zona fostului Abator, tot de patru câini.
 

„Foarte bun articolul referitor la haita de câini ce au atacat un băieţel din Constanţa. Acelaşi lucru l-am păţit şi eu, în zona fostului Abator, vis a vis de Şcoala nr.16, (03.04.2017, orele 17) când am fost atacată de o haită formată tot din patru câini, ce au ieşit din curtea fostului Abator. Singura soluţie de salvare , după ce l-am "oferit poşeta mea", a fost ieşirea în mijlocul străzii. Un şofer din trafic a văzut ce s-a întâmplat, a încetinit şi a oprit maşina între mine şi câini, urcând pe trotuar. M-am speriat teribil. Menţionez că nu i-am provocat în niciun fel. Pur şi simplu m-am trezit cu ei în faţa ochilor mei. Erau furioşi, şi nu am văzut decât colţi la gleznele mele...  Îmi pun întrebarea oare ce aş fi făcut dacă eram cu copii la plimbare. Eu locuiesc în acea zonă. O doamnă de pe partea opusă întâmplării care era însoţită de 2 copii mi-a spus că a păţit acelaşi lucru cu două zile înaintea mea”, a povestit J.G.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câinii s-au înmulţit în Constanţa. Curg sesizările către municipalitate! (galerie foto)

23 Apr 2019 680

Mai mulţi câini maidanezi, în curtea Spitalului Judeţean Constanţa. Primăria Constanţa ce face? (galerie foto+video)

22 Apr 2019 596

În cât timp își pot recupera câinii proprietarii animalelor aflate în custodia Serviciului Gestionare Animale Abandonate Constanța (galerie foto)

19 Apr 2019 341

Municipalitatea preferă contracte pe bani, în locul ONG-urilor Cât costă „ecarisajul“ promovat de Primăria Constanţa împreună cu două firme din Bucureşti?!

17 Apr 2019 610

Păţania unei femei. Cine a salvat-o de o haită de câini în zona Kaufland - Aurel Vlaicu Constanţa. Despre serviciul de ecarisaj

02 Apr 2019 3956

Huţucă (PNL) - „De doi ani, Făgădău croşetează poveşti electorale şi acum pozează în salvatorul animalelor şi izbăvitorul constănţenilor terorizaţi!“

25 Mar 2019 402

O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)

19 Mar 2019 1603

USR a depus la secretariatul CLM Constanţa un proiect privind sterilizarea gratuită a câinilor cu sau fără stăpân

20 Feb 2019 544

Primăria Constanţa, peste trei milioane de lei puse la bătaie pentru câinii fără stăpân. Se caută medici veterinari şi hingheri

08 Dec 2018 805

Pericol pe o stradă din Constanța. Un câine rasa Amstaff a fost lăsat liber. Polițiștii locali au aplicat amenzi (galerie foto)

07 Nov 2018 740

Primăria Constanţa pregăteşte o nouă achiziţie a serviciului de capturare a câinilor fără stăpân

17 Jul 2018 1358

Judecătorii din Constanţa transmit un mesaj dur! Sunt vizaţi proprietarii câinilor agresivi. Condamnări definitive

26 Jun 2018 2335

Poliția Locală Constanța. Câinii fără stăpân, ridicați de pe domeniul public

15 Jun 2018 631

Noile padocuri interioare şi exterioare pot găzdui 400 de animale Adăpostul pentru câini fără stăpân al Primăriei Constanţa, funcţional până la sfârşitul anului

13 Jun 2018 1124

Primăria Constanţa cumpără o camionetă pentru transportul câinilor comunitari

14 May 2018 1014