Constanteanul suparat

Copil fugărit, ieri, de patru câini mari la Constanţa. Azi, a început strângerea câinilor fără adăpost!

Ieri, în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, publicam articolul „Constanța. O haită de câini s-a repezit la un copil. În parc, la Casa de Cultură, lângă Liceul de Artă. Incredibil cum s-a salvat copilul (galerie foto)”, în care vă relatam că patru câini mari s-au năpustit pe un copil, elev la Liceul de Artă din Constanţa. Speriat, copilul a reuşit să fugă de aceştia, alergând printre maşini.
 
Articolul a stârnit numeroase reacţii şi iată că, astăzi, câinii au început să fie strânşi de pe străzi şi duşi la adăpost.
 
Viceprimarul Dumitru Babu spune că vor strânşi toţi câinii care se află în apropierea şcolilor din Constanţa.
 
 
Cum spuneam, articolul a stârnit reacţii. J.G. a povestit că a fost atacată în zona fostului Abator, tot de patru câini.
 

„Foarte bun articolul referitor la haita de câini ce au atacat un băieţel din Constanţa. Acelaşi lucru l-am păţit şi eu, în zona fostului Abator, vis a vis de Şcoala nr.16, (03.04.2017, orele 17) când am fost atacată de o haită formată tot din patru câini, ce au ieşit din curtea fostului Abator. Singura soluţie de salvare , după ce l-am "oferit poşeta mea", a fost ieşirea în mijlocul străzii. Un şofer din trafic a văzut ce s-a întâmplat, a încetinit şi a oprit maşina între mine şi câini, urcând pe trotuar. M-am speriat teribil. Menţionez că nu i-am provocat în niciun fel. Pur şi simplu m-am trezit cu ei în faţa ochilor mei. Erau furioşi, şi nu am văzut decât colţi la gleznele mele...  Îmi pun întrebarea oare ce aş fi făcut dacă eram cu copii la plimbare. Eu locuiesc în acea zonă. O doamnă de pe partea opusă întâmplării care era însoţită de 2 copii mi-a spus că a păţit acelaşi lucru cu două zile înaintea mea”, a povestit J.G.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un constănţean îşi apăra proprietatea de hoţi cu ajutorul câinilor. Poliţia Locală l-a amendat pentru neglijenţă. S-a ajuns în instanţă

31 May 2019 814

Un nou bilanţ Campania de adopţie a câinilor continuă la Constanţa

15 May 2019 326

Zeci de câini din Adăpostul pentru animale Constanța au fost adoptați. În ce condiții poate fi adoptat un câine (galerie foto)

07 May 2019 512

Editorial Se întâmplă şi lucruri bune. Campania de adopţie a câinilor fără stăpân. Cum poţi oferi un cămin unui patruped

06 May 2019 762

Primăria Constanţa continuă campania de adopţie a câinilor fără stăpân!

01 May 2019 560

Câinii s-au înmulţit în Constanţa. Curg sesizările către municipalitate! (galerie foto)

23 Apr 2019 1551

Mai mulţi câini maidanezi, în curtea Spitalului Judeţean Constanţa. Primăria Constanţa ce face? (galerie foto+video)

22 Apr 2019 786

În cât timp își pot recupera câinii proprietarii animalelor aflate în custodia Serviciului Gestionare Animale Abandonate Constanța (galerie foto)

19 Apr 2019 414

Municipalitatea preferă contracte pe bani, în locul ONG-urilor Cât costă „ecarisajul“ promovat de Primăria Constanţa împreună cu două firme din Bucureşti?!

17 Apr 2019 771

Păţania unei femei. Cine a salvat-o de o haită de câini în zona Kaufland - Aurel Vlaicu Constanţa. Despre serviciul de ecarisaj

02 Apr 2019 4903

Huţucă (PNL) - „De doi ani, Făgădău croşetează poveşti electorale şi acum pozează în salvatorul animalelor şi izbăvitorul constănţenilor terorizaţi!“

25 Mar 2019 445

O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)

19 Mar 2019 1730

USR a depus la secretariatul CLM Constanţa un proiect privind sterilizarea gratuită a câinilor cu sau fără stăpân

20 Feb 2019 570

Primăria Constanţa, peste trei milioane de lei puse la bătaie pentru câinii fără stăpân. Se caută medici veterinari şi hingheri

08 Dec 2018 865

Pericol pe o stradă din Constanța. Un câine rasa Amstaff a fost lăsat liber. Polițiștii locali au aplicat amenzi (galerie foto)

07 Nov 2018 784