Constanteanul suparat

Locuitorii din Poarta 6, supăraţi pe tinerii din cartier. Au furat banca din parc şi au dus-o în faţa blocului (galerie foto)

Căldura de afară te scoate, în mod special, noaptea din casă, pentru a găsi o oază de răcoare după o zi lungă de caniculă. Chiar dacă este luna septembrie, temperaturile sunt ridicate pentru această perioadă, iar la Constanţa se anunţă ploi izolate doar o zi sau două din această lună. Nişte tineri din cartierul Poarta 6 au găsit o soluţie... deranjantă pentru alţii! Au furat o bancă din parc, au mutat-o sub un copac lângă un bloc şi petrec seară de seară, făcând gălăgie, iar vecinii sunt exasperaţi.
 
Totul a pornit duminică seara, după cum spune reclamanta, când un grup de tineri care locuiesc în cartierul Poarta 6 au furat o bancă din parcul de pe strada Brizei şi au mutat-o pe strada Curcubeului, lângă Liceul Navrom. Aceştia fac gălăgie şi consumă băuturi alcoolice la ore târzii, iar vecinii nu mai suportă zgomotul. Se pare că tinerii vorbesc urât cu oamenii care locuiesc în zonă, iar cei din urmă susţin că le este teamă să cheme oamenii legii la faţa locului pentru a rezolva situaţia. „Seara se adună până dimineaţă şi nu ne putem odihni“, susţine o femeie care locuieşte în zonă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat Poliţiei Locale situaţia cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poarta 6, aceştia precizând cu un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a evalua situaţia. Ei precizează că oamenii pot apela oricând la dispeceratul acestora pentru a sesiza dacă tinerii vor mai reveni seara să facă gălăgie pe domeniul public al oraşului, aceştia putând fi sancţionaţi în baza legii.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Primele victime ale vremii reci, oamenii străzii

20 Dec 2018 525

Directorul RADET, Liviu Popa „Constănțenii nu riscă să rămână fără căldură în apartamente“

01 Dec 2018 331

Semnal de alarmă în ceea ce privește situația CET Constanța. Parlamentul vrea să interzică debranșările

26 Nov 2018 1321

Contract semnat între Triago Trading şi Staţiunea de Cercetare Viti-Vinicolă Murfatlar (document)

27 Oct 2018 533

Atenţie, constănţeni! Când începe furnizarea agentului termic pentru încălzire

21 Oct 2018 3073

Anunţ important de la Primăria Constanţa cu privire la acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece

16 Oct 2018 2040

Decebal Făgădău, către Consiliul de Administraţie al Electrocentrale - "Porniţi instalaţiile şi daţi drumul apei calde"

02 Oct 2018 8153

Soluţia pentru rezolvarea crizei apei calde şi a căldurii la Constanţa, în varianta PNL

02 Oct 2018 704

Atenționare de călătorie în Croaţia. Este cod roşu de caniculă

03 Aug 2018 467