Festivalul caritabil „Glasul Vieții“ de la Eforie Nord. Vor cânta Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr. și mulți alții

Afișul festivalului „Glasul Vieții“. Sursă foto: Arhiepiscopia Tomisului
  • În acest weekend se va desfășura Festivalul „Glasul Vieții“ începând cu ora 19:00 la Eforie Nord.
 
În weekend, în zilele de 28 și 29 iulie 2023, de la ora 19:00, pe plaja Holiday din stațiunea Eforie Nord (lângă Debarcader) va avea loc Festivalul „Glasul Vieții“, un festival internațional, caritabil, dedicat familiei, vieții și faptelor bune, organizat de către asociația „Glasul Vieții“, coordonată de către părintele Dan Damaschin, din Iași.
 
În deschiderea evenimentului va concerta Corala bărbătească „Armonia“, cu binecuvântarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
 
Vor urca pe scenă, vineri: Ștefan Bănică Jr., Smiley, Zdob și Zdub și frații Advahov și Nicole Cherry, iar sâmbătă: Horia Brenciu, Damian Drăghici and Brothers, Cleopatra Stratan și Ana Beregoi.
 
Prin acest festival se urmărește strângerea de fonduri pentru ajutorarea a 10.233 de copii orfani și sărmani, înscriși în proiectul „Grăuntele de muștar“, dar și pentru deschiderea primei clinici sociale pentru mame și copii sărmani, clinica „Veronica“.
 
Prin proiectul „Grăuntele de muștar“ copiii primesc, de trei ori pe an (de începutul anului școlar, de Nașterea Domnului și de Sfintele Paști), un pachet de haine, încălțăminte, trusă de „frumusețe“ (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent), jucării, dulciuri și trăistuța cu merinde.

Citește și:

Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.