SUNSCREEN Film & Arts Festival revine la Constanța. Când începe evenimentul? (GALERIE FOTO)Teatrul de Stat Constanța a anunțat într-un comunicat de presă că SUNSCREEN Film & Arts Festival revine la Constanța, pentru a doua ediție.
 
Evenimentul are loc în perioada 17 – 20 august.
 
Inițiat anul trecut de organizatorii celui mai mare eveniment de film din țară – TIFF, festivalul își propune să aducă în fața publicului de la malul mării cele mai noi și apreciate filme românești și internaționale, concerte și invitați speciali. Anul acesta, SUNSCREEN se extinde și în Mamaia, unde vor avea loc proiecții de film pentru turiști.
 
Locațiile Sunscreen Film & Arts Festival 2023 sunt Piața Ovidiu, Plaja Reyna, Centrul MEPT Jean Constantin și Piața Cazino din Mamaia.
 
În curând vom definitiva programul celei de-a doua ediții SUNSCREEN, dar până atunci vă pot spune că avem pe listă cele mai așteptate comedii românești ale anului și că și-au confirmat deja prezența la Constanța foarte mulți artiști îndrăgiți de public. Ne bucurăm că anul acesta festivalul are loc în timpul sezonului estival și le dăm astfel întâlnire și turiștilor de pe litoral în fața marelui ecran. Toate proiecțiile vor avea intrare liberă”, a declarat Alexandra Boghiu, coordonatoarea festivalului.
 
Prima ediție SUNSCREEN a fost locul în care s-au văzut în avanpremieră absolută filme fenomen precum Teambuilding, Mirciulică sau serialul Clanul (PRO TV). Invitatul special al ediției a fost actorul sârb Darko Perić. Anul trecut, peste 10.000 de constănțeni au participat la festival, organizatorii așteptând ca anul acesta numărul spectatorilor să se dubleze.
 
SUNSCREEN este un eveniment organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Teodor Burada.
 
Citește și:
LIVE TEXT Prima ediție Sunscreen Film & Arts Festival va avea loc între 8 și 11 septembrie la Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.