Firma lui Laurențiu Duță de la 3 Sud-Est va organiza Zilele Mangaliei

Foto - Laurentiu Duță, sursă Facebook.com
  • Primăria municipiului Mangalia a atribuit mai multe contracte prin cumpărare directă ce vizează evenimentele Ziua Marinei și Zilele Mangaliei.
  • Printre firme se numără Pin Record SRL, firma lui Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est
 
Primăria municipiului Mangalia a atribuit mai multe contracte prin cumpărare directă ce vizează evenimentele Ziua Marinei și Zilele Mangaliei.
 
Un prim contract semnat pe 9 august a fost cu Pin Record SRL, care va asigura organizarea de eveniment – artiști pentru evenimentul Zilele Mangaliei. Valoarea achiziției este de 95.000 lei. Obiectul contractului este de asigurare de servicii organizare eveniment „Zilele Mangaliei” în zilele de 13 și 14 august 2023, în intervalul orar 18:00 - 22:00, desfășurat in Portul Turistic Mangalia. Serviciul include prestații muzical artistice live susținute în prima zi de artiști locali și minim doi artiști consacrați de muzică populara, iar în a doua zi de artiști locali și minim doi artiști consacrați de muzică dance cu o durată cuprinsă între 40 și 45 de minute fiecare, prezentator eveniment, în zilele și intervalul orar menționate.
 
Un al doilea contract vizează scenotehnica pentru același eveniment, unde primăria a acordat suma de 115.000 lei tot firmei Pin Records SRL. Serviciul include scenotehnică pentru exterior necesară acestui gen de eveniment (decoruri, sonorizare și lumini, echipamente audio/video, producție grafică, etc.) asigurată de personal tehnic de specialitate, în zilele și intervalul orar menționate. Se tipăresc 500 de afișe format A3, policromie pe o singură față, grafică și machetare incluse (din cuprinsul afișelor trebuie să reiasă data și ora de începere a evenimentului, denumirea acestuia, locul de desfășurare, numele artiștilor, organizatorul evenimentului, cât și orice alte elemente (grafică și text) considerate necesare și cu un puternic impact vizual.
 
Totodată, primăria a mai achiziționat și servicii pirotehnice pentru Ziua Marinei, de la Amitrend Creative SRL, pentru suma de 26.000 lei, pentru spectacol cu focuri de artificii, realizat la finalul spectacolului artistic de personal autorizat și specializat în domeniul pirotehnic, cu o durată de minim 5-7 minute, cu respectarea prevederilor legale în domeniu și în condiții de siguranță. Spectacolul pirotehnic se va desfășura în data de 15 august 2023 cu ocazia evenimentului „Ziua Marinei" în Portul Turistic Mangalia.
 
Aceeași firmă se va ocupa și de organizarea evenimentului de Ziua Marinei la Mangalia. Suma aferentă ultimului contract este de 100.000 lei. Serviciul include prestații muzical artistice susținute de minim doi artiști consacrați cu o durată cuprinsă între 40 și 45 de minute fiecare, prezentator eveniment, scenotehnică pentru exterior necesară acestui gen de eveniment (decoruri, sonorizare și lumini, echipamente audio/video, producție grafică, etc) asigurată de personal tehnic de specialitate, în data și intervalul orar menționate. Se vor realiza un număr de 500 de afișe format A3, policromie pe o singură față, grafică și machetare incluse, pentru promovarea evenimentului. Din cuprinsul afișelor reies: data și oră de începere a evenimentului, denumirea acestuia, locul de desfășurare, numele artiștilor, organizatorul evenimentului cât și orice alte elemente (text și grafică) considerate necesare pentru realizarea unei informări complete și cu un puternic impact vizual.
 
Pin Record SRL
 
Pin Record SRL este fondată în anul 2019, iar conform termene.ro, pe anul 2022, firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 298.528 lei și un profit de 115.962 lei. Activitatea principală a companiei, conform codului CAEN este de „Activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală”. Sediul social este în Năvodari, pe strada T1.
 
Laurențiu Ionuț Duță – 80% și Ianula Duță – 20% sunt asociați în firmă, primul fiind membru 3 Sud-Est. Cei doi sunt și administratori. Cei doi mai sunt în firma Medeea Events SRL. Laurențiu Ionuț Duță apare și în 1Artistmusic SRL și Titan Art SRL.

 
Amitrend Creative SRL
 

Societatea este fondată în 2022, în decembrie, iar pe anul 2022, societatea a raportat 0 salariați, profit de 961 lei și o cifră de afaceri de 1.150 lei. Sediul social este pe strada Pescarilor nr. 24. Viorel Marian Axinte, din Vaslui, este asociat unic și administrator. El mai apare în Axioma Urbis SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Porniți la drum către sudul litoralului? Traficul este foarte aglomerat atât în municipiul Constanța, cât și pe DN39 Constanța-Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.