Maşini ale unei firme de pază, abandonate pe o stradă din Constanţa. Explicaţia oficialilor (galerie foto+video)

De câţiva ani, pe strada Petru Vulcan colţ cu Laic Vodă din municipiul Constanţa au fost abandonate opt maşini, pe care este inscripţionat numele societăţii Mike Security Group SRL. Un constănţean care locuieşte în zonă a sesizat acest aspect cotidianului ZIUA de Constanţa, precizând că automobilele nu au mai fost mutate din loc de ceva vreme.
 
„Am început a aduna automobilele pe care le-am avut în ţară, deoarece ne-am restrâns serviciile“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Nelu Jotz, reprezentantul Mike Security Group SRL.

Despre Mike Security Group SRL 

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2010. Sediul social al societăţii este în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Capitalul social subscris, de 1.520 de lei, integral vărsat, este compus din 152 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Viorel Călin Marian Pistol Ivan, născut pe 27.12.1963, în Hunedoara, este asociat unic. El este persoană împuternicită alături de Alexandru Cătălin Barbu. Mike Security Group SRL desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă.
 
În 2016, DIICOT Caraş-Severin a pus în aplicare mişcarea acţiunii penale, în dosarul 84-D/P/2014. Motivul - evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat, prev. şi ped. de art. 367 al.1 şi 2 C.p. rap. la art. 9 alin. 1 lit. a, b şi c din Legea 241/2005 şi art. 29 al 1 lit. b din Legea 656/2002, modificată prin Legea 230/2005; evaziune fiscală în formă continuată, prev. şi ped. de art. 9 al. 1 lit. a, b şi rap. la art. 9 al. 3 din legea 241/2005, cu aplicare art. 35 al 1 CP; spălare a banilor în formă continuată, prev. şi ped. de art. 29 al. 1 lit. b, c din Legea 656/2002; toate cu aplic. art. 38 al. 1 din NCP.
 
Aşa cum reiese din informaţiile prezentate pe site-ul propriu, societatea Mike Security Group SRL desfăşoară servicii în peste 23 de judeţe: Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Mureş, Cluj, Maramureş, Sălaj, Alba, Sibiu, Braşov, Harghita, Hunedoara, Dolj, Olt, Vâlcea, Prahova, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti. 

Zeci de contracte de-a lungul anilor 

În anul 2015, societatea Mike Security Group SRL şi-a adjudecat de la Enel Distribuţie Dobrogea SA contractul „Servicii de pază şi protecţie, patrulare, monitorizare şi intervenţie, mentenanţă a sistemelor de securitate, recepţie şi registratură pentru infrastructurile civile şi industriale aparţinând societăţii Enel“, în valoare de 13.191.876,52 de lei. Tot în anul 2015, firma a semnat cu Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA pentru „Act adiţional 3 la contractul nr. 10/2014 - Servicii specializate de pază şi intervenţie la obiectivele ST Sibiu“, în valoare de 255.235 de lei.
 
În acelaşi an, 2015, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a atribuit societăţii Mike Security Group SRL contractul „Servicii specializate de pază şi intervenţie la obiectivele S.T. Cluj“, în valoare de 250.803 lei. Mike Security Group SRL a câştigat de la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA şi contractul „Servicii de pază şi protecţie, patrulare, monitorizare şi intervenţie, mentenanţă a sistemelor de securitate, recepţie şi registratură pentru infrastructurile civile şi industriale aparţinând societăţii Enel Timişoara “, în valoare de 17.293.677,84 de lei.
 
În anul 2016, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a semnat cu Mike Security Group SRL, care şi-a adjudecat contractul „Achiziţia de servicii de pază prin monitorizare şi intervenţie şi servicii de pază umană pentru ONRC, ORCT şi birourile teritoriale“, în valoare de 19.296 de lei.

Citeşte şi:

Percheziţii DIICOT la Constanţa Ancheta l-ar viza şi pe prefectul judeţului Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.