Deschidere editie

Mazare creste Flora

1222441859.jpg

Unitatea de cazare va fi inaltata inca un nivel * Proiectul prevede construirea a doua sali de conferinte, cu cate 140 de locuri

Hotelul "de suflet" al granzilor orasului si judetului va avea un etaj in plus. Sau cel putin asa sustine documentatia depusa la Agentia pentru Protectia Mediului de catre firma Xenoti SRL. Societatea se identifica foarte usor cu toata conducerea orasului si a judetului. In actionariatul firmei apar atat edilul Radu Mazare, cat si seful Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu. Pe langa cei doi barosani, Xenoti ii mai include si pe Gabriel Sorin Strutinsky si pe Mihail Gheorghe Carciog. Acesta din urma este cunoscut ca fiind mentorul lui Mazare intr-ale presei. Carciog i-a fost alaturi primarului in primii pasi pe care acesta i-a facut in mass-media. Unitatea de cazare, una dintre cele mai mari din statiunea Mamaia, a fost acaparata rapid de Mazare si ai lui. Si-a creat un renume nu tocmai bun o data cu scandalul dintre interlopi, care a avut loc la Flora, in urma cu ceva ani. Chiar daca se stie de ani de zile ca hotelul este fieful edilului si al prietenilor lui, se pare ca, in acte, acesta a fost cumparat de Xenoti abia anul trecut, prin contractul de vanzare-cumparare numarul 644 din 28 mai. Actul a fost autentificat de notarul public Daniel Bratu.

"Nivel superior de calitate"

In documentatia privind obtinerea acordului de mediu in vederea obtinerii autorizatiei de construire se specifica faptul ca hotelul va fi extins si supraetajat. Proiectul este intocmit de SC Arhitectural Design SRL, prin arhitectul Mihai Isacov. Intreaga lucrare va costa in jur de 8.489.963 mii de lei si este explicata ca fiind necesara pentru atingerea unui nivel superior de calitate a serviciilor si conditiilor de cazare oferite turistilor complexului. Ansamblul complexului Flora este format din mai multe corpuri. In zona A, care face obiectul proiectului, sunt incluse trei corpuri de cladire. Hotelul are noua etaje si, dupa extindere, va mai creste in inaltime cu un al zecelea nivel. Potrivit proiectului, atat unitatea de cazare, cat si restaurantul si receptia vor fi modernizate la interior, dar si la exterior. Vor fi inlocuite instalatiile sanitare, cele termice, dar si cele de ventilatii si electrice. De asemenea, la cel de-al zecelea etaj vor fi amenajate doua sali de conferinta, care totalizeaza 280 de locuri. De fapt, din cauza uneia dintre sali se va face si supraetajarea. Aceasta va avea 140 de locuri si va fi amplasata peste corpul de cazare. Cea de-a doua sala, tot de 140 de locuri, va fi amplasata peste receptie si restaurant. Complexul Flora este situat pe un teren de 6.610 metri patrati.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.