Dezvaluiri.ro Chiricheș, căpitanul unei țări mici

Considerat a fi cel mai bun jucător al generației sale, Vlad Chiricheș s-a transferat anul acesta la Tottenham Hotspur, contra unei sume-record. Deși e greu să te impui într-un campionat ca cel al Angliei, iar Tottenham e una din echipele cu evoluția cea mai spectaculoasă în ultimii ani, Chiricheș a reușit să se adapteze rapid și să devină un jucător de bază. Context în care a intrat în atenția reporterilor, care l-au întrebat inclusiv de rolul în care a fost distribuit la Națională – acela de căpitan. Băiat modest, Vlad a minimalizat importanța acestui fapt, dar, din păcate, a făcut-o într-un mod neinspirat. Dacă ar fi să îl credem, vorbele i-au fost scoase din context, dar cert este că el a afirmat că “România e o țară mică”. “O gafă!”, au afirmat unii. “Un adevărat profet!”, le dau eu replica acum.

Un editorial de Răzvan PETRE

Cam în aceeși perioadă în care Chiricheș se impunea ca titular la Tottenham și dădea cu bâta în balta naționalismului deuset, un alt camarad de națională reușea să prindă primul 11 la o altă echipă engleză de top.

Articolul integral pe dezvaluiri.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 august 2023

31 Aug 2023 1079

România a început cu stângul Liga Națiunilor. Înfrângere cu Muntenegru

04 Jun 2022 1550

Box feminin CS Năvodari, patru medalii de aur și una de bronz la Naționale

07 Nov 2020 4666

Coronavirus Aplauze de la Ianis Hagi și de la alți fotbaliști pentru eforturile și sacrificiile celor din sistemul sanitar

14 May 2020 1619