„Constanța Demolată Altfel!“

  • Dacă ieri ar fi avut loc alegeri locale la Constanța, cel mai probabil s-ar fi înregistrat o prezență record iar team “ALTFEL” ar fi fost trimisă de unde a venit
  • La 10 luni de la localele de anul trecut, constănțenii se plimbă prin oraș și caută cu privirea promisiunile electorale de pe flyerele cu care echipa primarului împânzea anul trecut urbea
  • Orice anunț/postare a biroului de presă al municipalității, primarului, administratorului public sau directorilor din echipa “ALTFEL” este întâmpinată cu un călduros: huoo!
  • Chițac a ajuns să fie înjurat chiar și atunci când pe fond are dreptate
  • Deciziile extrem de nepopulare, iată că nu i-au afectat doar pe constănțeni, ci i-au alungat și pe turiști

 
Dacă ieri (n.r. duminică 8 august anno domini) ar fi avut loc alegeri locale la Constanța, cel mai probabil s-ar fi înregistrat o prezență record iar team “ALTFEL” ar fi fost trimisă de unde a venit.

La 10 luni de la localele de anul trecut, constănțenii se plimbă prin oraș și caută cu privirea promisiunile electorale de pe flyerele cu care echipa primarului împânzea urbea, cam fix anul trecut pe vremea asta.

Unii cetățeni îl regretă pe Decebal Făgădău, altora le pare rău că au mers la vot iar unui procent dintre noi nu le pasă, e starea lor naturală, poate de-asta trecem din nou prin asta!

Orice anunț/postare a biroului de presă al municipalității, primarului, administratorului public sau directorilor din echipa “ALTFEL” este întâmpinată cu un călduros : huoo!
Chițac a ajuns să fie înjurat chiar și atunci când pe fond are dreptate. Nu el, individul, ci primarul raportându-se la legislația în vigoare!
Cea mai hulită administrație a unei urbe cu un potențial imens, dar ajunsă în mâinile unor nepricepuți, ca să nu le spun ALTFEL!
Intervențiile haotice ale administrației locale fac ca orașul să arate la fel de murdar, plin de buruieni, clădiri dărăpănate sau construcții ilegale sau ridicate cu forțarea legii, demolări care să facă loc noilor locuri de parcare taxate non-stop!

O urbe neîngrijită, pe care nu o văd relansată, nici măcar dacă tot bugetul republican ar fi „vomitat” într-o logică electorală de premierul Florin Cîțu în buzunarul primarului Vergil Chițac.

În timp ce administrației locale îi lipsește viziunea și rigoarea, îi prididește cârpeala.


Deciziile extrem de nepopulare, iată că nu i-au afectat doar pe constănțeni, ci i-au alungat și pe turiști iar industria de resort se află pentru al doilea sezon consecutiv în pragul dezastrului.

În ciuda realității din teren, autoritățile au tupeul nemărginit să participe la dezbateri menite să conducă la prelungirea sezonului estival la 6 - 9 luni. Pistol cu apă pentru votanții „ALTFEL” și ei, din ce în ce mai puțini, din ce în ce mai nervoși și nemulțumiți.

Pen’ ce? Pen’ că peninsula arată ca după bombardament, parcurile precum o junglă, orașul miroase la propriu, parcarea trebuie achitată și pe timpul nopții (n.r. îți pui ceasul să sune, să nu-ți iei amendă), traficul este infernal, câinii fără stăpân sunt lăsați slobozi pe bulevarde iar în plin sezon, plajele sunt goale iar comercianții închid rând pe rând, ce-i drept și cu concursul Apelor Române - SRL!

Coșuri de gunoi stradale de 600 de euro/bucata, un wc renovat în piața Ovidiu, niște plantări sporadice, montarea unor echipamente de fitness pe banii unor private, cu distrugerea unei investiții a altor privați, câteva sterlizări de rutină pentru animale fără stăpân cu ajutorul unui ONG și câteva zeci de procese deschise pe la instanțe, cam așa arată super-realizările team “ALTFEL”, la aproape un an de mandat.
Valul de antipatie crește precum Făt-Frumos, iar iarna nu-i ca vara iar anunțata criză a agentul termic (n.r. faliment RADET, faliment Electrocentrale) se va detona lunile viitoare iar implozia va crea o masă critică.

Și chiar dacă la Constanța nu vom avea alegeri anticipate, peste doar 3 ani fără câteva zile, administrația “ALTFEL” nu va mai avea curajul să candideze, nici măcar împăiată.
 
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și: 

Editorial PSD a dat cu var, PNL asfaltează pavelele. Când va fi redată Piața Ovidiu pietonilor?!

 

Ați votat, acum plătiți!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Învingător pe scenă în scaunul cu rotile. Destinul potrivnic poate fi învins!

27 Nov 2021 485

Va conduce două televiziuni. Anunțul făcut de Ana Maria Prodan, după divorț „Mă întorc la prima dragoste“

24 Nov 2021 1187

Editorial Gând de Ziua Dobrogei de la o olteancă...

23 Nov 2021 1148

Taxa pe prostie!

22 Nov 2021 2066

Editorial Despre tipare, consecințe și posibile soluții

20 Nov 2021 1840

Editorial Viața ca un carusel. Ce faci când moartea te ia prin surprindere?

18 Nov 2021 2071

Editorial Habemus luminițe de Crăciun!

15 Nov 2021 2300

Editorial De ce suntem mereu nemulțumiți

13 Nov 2021 2038

Editorial Regulamentul parcărilor din Constanța și infrastructura rutieră din oraș

11 Nov 2021 4937

Editorial Raportul pe justiției 2020 și „inscripțiile dușmănoase“ din Constanța comunistă!

08 Nov 2021 2311

Editorial Elevii și preșcolarii vor reîncepe cursurile de luni, 8 noiembrie. Condiția impusă de autorități, mărul discordiei

06 Nov 2021 2589

Editorial Covidul, ca arest la domiciliu. Am fost testat pozitiv, acum ce fac?

04 Nov 2021 3017

Editorial Vremuri greu încercate. Cât de greu ne este să facem o alegere

01 Nov 2021 2302

Editorial Simona Halep. Tenisul e viaţa ei. Nu avea cum să renunţe acum

30 Oct 2021 3171

Editorial A vrut să investigheze numărul mare de bursieri. Atitudinea primarului Chițac față de bursele elevilor este una jalnică!

25 Oct 2021 3917