Editorial Regulamentul locurilor de parcare din Constanța. Lecția de masochism politic din cazarma lui Chițac!

  • Dincolo de lipsa de decență a unora dintre consilierii locali, eșecul neeliminării plății parcării pe timp de noapte în Constanța și Mamaia este al dvs, domnule primar!
  • Sunteți artizanul îngropării acestei inițiative, care nu mai are cum să salveze sezonul estival, dar măcar poate să vină în sprijinul locuitorilor orașului
  • Iar aroganța acestui Ludovic al XIV-lea, varianta de cazarmă care consideră că „Primăria Constanța este el!”, nu poate rămâne nesancționată
 

 
Rezultatul votului din Consiliul Local Municipal la proiectul de suspendare a unor prevederi din Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța ce vizau eliminarea plății parcării în Constanța și Mamaia pe timp de noapte, nu mă miră, pentru că nu este singura contradicție a acestui legislativ.

Ne dorim o țară/oraș ca afară, dar comportamental și cultural ne îndreptăm către est. Cu astfel de metehne nu ai cum se modernizezi și să dezvolți un oraș.

N-ai cum să te bați cu orgoliile prostești și manipularea ajunsă la rang de politică publică care rezistă precum o bacterie la cel mai puternic antibiotic - fondul uman din ce în ce mai sărac social,economic, dar mai ales cultural.

În Consiliul Local Constanța mai există și tipologia consilierului care crede că dă bine să fii contra.

Chipurile arată că ai standarde înalte! Nici pe departe.

Iar aroganța acestui Ludovic al XIV-lea, varianta de cazarmă care consideră că „Primăria Constanța este el!”, nu poate rămâne nesancționată.
Probabil pentru că nu locuiește în Constanța, uită adesea că orașul suntem noi toți.

Iar marea majoritate a constănțenilor consideră absurd să plătești parcarea pe timp de noapte.

Dacă s-ar realiza un sondaj pe această temă, constănțenii și-ar dori cu siguranță și revenirea la tarifele de dinainte de 2021.

Mulți constănțeni cu care am discutat consideră de bun simț abrogarea acestui Regulament de organizare și funcționare a parcărilor publice în municipiul Constanța până la finalizarea șantierelor din oraș.

Pentru Ludovic al XIV-lea, varianta de cazarmă și sfătuitorii săi, probabil ambele aserțiuni de mai sus sunt absurde și nu vor fi niciodată luate în calcul.

Indiferent cât aveți de gând mai rămâneți la Primărie, vă propun să vă reconsiderați punctul de vedere, sau cel puțin să reflectați mai profund cu privire la scopul și durata mandatului.

Dincolo de lipsa de decență a unora dintre consilierii locali, eșecul neeliminării plății parcării pe timp de noapte în Constanța și Mamaia este al dvs, domnule primar!

Sunteți artizanul îngropării acestei inițiative, care nu mai are cum să salveze sezonul estival, dar măcar poate să vină în sprijinul locuitorilor orașului.

Și dacă tot vă place ca primăria, Consiliul Local și orașul să funcționeze ca o cazarmă, în calitate de initiator, chiar aflat în concediu, vă puteați găsi cele 5 minute esențiale pentru a le transmite consilierilor un mesaj ferm de adoptare la unison, fără alte amendamente a proiectului de eliminare a plății parcării pe timp de noapte.

Într-o situație specială, cum este cea în care se discuta despre cel mai hulit regulament al administrației dvs., varianta potrivit căreia nu vă puteați exercita funcția când sunteți în concediu, ne jignește profund.

O simplă intervenție, omenească și de bun simț poate ar fi condus la o altă abordare a ședinței de către reprezentanții tuturor partidelor politice.
Până la proba contrarie, cu o postare pe Facebook, post factum, nu convingeți pe nimeni că vă pasă!
 
Citește și:

Editorial Ce ne vom face cu atâtea parcuri și spitale, zău așa!?
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial În rolul buturugii mici, Axiopolis Cernavodă. De aceea e atât de frumos fotbalul!

29 Sep 2022 908

Editorial Când privim coșul de cumpărături... ne cuprinde groaza

26 Sep 2022 406

Cu prilejul Zilei Naționale a Republicii ArmeniaEveniment omagial cu lansare de carte semnată de prof. Arșaluis Sarhisian Gurău

24 Sep 2022 714

Editorial A fi sau a nu fi la curent?

24 Sep 2022 503

Editorial Noi știm bătaie, că am mai luat!

22 Sep 2022 591

Editorial Impresii după primele săptămâni din noul an şcolar! De la grădiniţa la peste 10 km de casă la cursuri în containere

19 Sep 2022 2845

Editorial Habibi, come to Dubai, la apă caldă!

17 Sep 2022 706

Editorial Farul Constanța, legenda Meșterului Manole și talentul de constructor de echipe

15 Sep 2022 1239

Undeva, pe site-ul primăriei Constanța stă pitită agenda publică 2022 a edilului Vergil Chițac!

12 Sep 2022 1222

Editorial! Suntem stresați sau ne stresăm?

10 Sep 2022 665

Editorial Secolul vitezei, amânat/anulat

08 Sep 2022 643

Editorial! Dilema zilei. Vor fi sau nu primiţi părinţi în şcoli şi grădiniţe în prima zi de şcoală?

05 Sep 2022 768

Editorial Sună clopoțelul! V-ați pregătit masca?

03 Sep 2022 1076

Firmele fraților Vidrașcu vor livra cărți, cadouri și rechizite școlare pentru elevii din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 771

Editorial! Debutul noului an școlar în plin șantier în unele unități de învățământ

29 Aug 2022 831