A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

 

 
Un eveniment rutier s-a produs azi, 27 martie 2024, în județul Constanța. 

Este vorba despre un accident rutier în Techirghiol, ăn care sunt implicate un microbuz și un autoturism, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, la ora 12.04! 


UPDATE 1

 Avem la fața locului două smurd, o ambulanță. O mașină de stingere și o autospecială pentru transport victime multiple. 15 copii sunt în evaluare medicală la fața locului, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE 2 

O singură a fost transportată la spital, conștientă, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. Pleacă la spital și doi adulți din microbuz.  

UPDATE 3

Potrivit aceleiași surse, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.  


UPDATE 4-Oficial despre eveniment, de la IGSU 

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. 

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. 


Din informațiile primite la acest moment, două persoane (ocupanți din auto) ar avea nevoie de îngrijiri medicale. 

Misiunea este în dinamică, au transmis reprezentanții IGSU. 

UPDATE 5 

Până la acest moment, sunt cinci victime care vor fi transportate la spital: patru minori și un adult . 

UPDATE 6

În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 5 minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: 3 au fost monitorizate la fata locului (2 adulti si 1 minor) - nu necesita transport la spital, iar alte 5 (1 adult si 4 minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele 5 vcitime sunt constiente, cooperante, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE 7

Am oprit la stop, am demarat să pornesc si m-am trezit cu masina aici. Sunt foarte speriată. Eu zic ca microbuzul e de vina, dar vedem ce se va stabili, a spus șoferița implicată în accident. 

UPDATE 8

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța precizează că la locul accidentului au fost evaluate opt persoane: o femeie cu traumatism craniofacial, transportată la spital; o fată ,15 ani, cu traumatism membru inferior, transportată la spital; o fată, 15 ani, cu traumatism toracic, transportată la spital; un băiat 15 ani, cu traumatism craniofacial, transportat la spital;o fată,15 ani, cu contuzie facială, transportată la spital;o fată,17 ani, cu contuzie facială, a refuzat transportul la spital; un bărbat cu traumatism la membru inferior, a refuzat transportul la spital; o femeie (șofer autoturism), cu atac de panică, a refuzat transportul la spital.

UPDATE 9

În această după amiază am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, în localitatea Techirghiol.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, am intervenit cu o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz au fost alocate și 2 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 5 minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: 3 au fost monitorizate la fața locului (2 adulți și 1 minor) - nu au necesitat transport la spital, iar alte 5 (1 adult și 4 minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, conștiente, cooperante, transmite ISU Dobrogea. 












Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pieton rănit într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

09 Apr 2024 719

Accident rutier în localitatea Techirghiol, județul Constanța. Pompierii au intervenit

09 Apr 2024 648

Autotren încărcat cu portocale, răsturnat pe DN38 între Techirghiol și Movilița (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1352

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 930

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5617

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 2252

Șofer fără permis depistat în trafic pe DJ 391, în satul Biruința, județul Constanța

17 Feb 2024 747

Știri Constanța Accident rutier la Techirghiol. Posibil consum de substanțe psihoactive

19 Jan 2024 1131

Oficial de la IPJ Constanța cu privire la accidentul din Techirghiol în care o mașină s-a răsturnat peste un gard (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Jan 2024 2053

În județul Constanța Mașină răsturnată peste un gard de pe marginea drumului, la Techirghiol (FOTO+VIDEO)

07 Jan 2024 4573

Știri Constanța Un polițist de frontieră băut a accidentat un pieton în Techirghiol (FOTO+VIDEO)

04 Dec 2023 2681

Un bărbat de 61 de ani, rănit în accidentul de la Techrighiol a murit. Victima, cadru militar în rezervă (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 3739

Știri Constanța Microbuz de călători implicat într-un accident rutier la Techirghiol! Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 7358

Accident Constanța azi UPDATE. Un autocamion s-a răsturnat pe DN 38, între Movilița și Techirghiol! Circulație blocată

08 Nov 2023 1552

Accident Constanța Autotren răsturnat pe DN38 între localitățile Movilița și Techirghiol

23 Aug 2023 1056