Accident cu doi morti intre Negru Voda si Cerchezu

accident_negru_voda_02.jpgÎn seara zilei de 10 aprilie, un grav accident rutier s-a produs pe drumul judeţean 391, la jumătatea distanţei dintre localităţile Negru Vodă şi Cerchezu. Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce au intrat în coliziune cu doi copaci de pe marginea drumului. 

Un apel sosit în jurul orei 19.00 la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat faptul că o maşină este distrusă în totalitate pe marginea şoselei. Cele două echipaje SMURD sosite în jumătate de oră la faţa locului au constatat o serie de scene de nedescris. Accidentul a provocat moartea a două persoane într-un mod greu de imaginat, una dintre ele fiind decapitată, iar cealaltă cu mâna dreaptă tăiată şi prinsă în geamul portierei maşinii, restul corpului care se zbătea între viaţă şi moarte fiind la câţiva metri depărtare. Medicii de pe ambulanţă s-au chinuit în zadar să menţină victima în viaţă. Aceasta a decedat însă la ora 20.00.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, sosiţi la faţa locului, au declarat că un astfel de scenariu este şocant până şi pentru ei.

Nu au existat martori la evenimentul produs, drept urmare misiunea celor patru echipaje ale Poliţiei Rutiere sosite din municipiul Mangalia a fost una dificilă. Din cercetările efectuate, a rezultat că şoferul autoturismului se numea Regep Ibram, în vârstă de 33 de ani, iar pasagerul a fost o adevarată dilemă pentru poliţişti. Cunoscut sub numele de Amet Ibram, poreclit „Hatoi", acesta nu a fost declarat niciodată născut. Fără certificat de naştere sau celelalte acte, victima a fost recunoscută din declaraţiile vecinilor săi, care au mai adăugat că avea în jur de 25-26 de ani.

Traficul rutier a fost oprit timp de două ore pentru a se efectua cercetările corespunzătoare.

Dificultăţile puse în calea poliţiştilor nu se opresc aici. Din declaraţiile colegilor de la postul din Negru Vodă, cei doi rromi nu erau „uşă de biserică", fiind cunoscuţi în micul oraş ca infractori notorii, iar Regep Ibram nu ar fi avut dreptul să se urce la volan, pentru că permisul de conducere îi fusese ridicat de o lună.

accident_negru_voda_01.jpgŞi cauzele accidentului rămân o adevărată enigmă. Pentru moment, nu există prea multe indicii care ar putea să clarifice situaţia. Drumul era drept, fără curbe sau alte impedimente, ceea ce ar duce la ipoteza că şoferul conducea cu o viteză mult peste limită, dat fiind faptul că acesta a intrat în doi copaci de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Poliţiştii cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, iar o clarificare ar putea veni de la morgă. Efectuarea necropsiei ar confirma bănuielile oamenilor legii, care consideră că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

corleone

11 Apr, 2009 18:06

regep nu avea permis....a fost condamnat pentru omor

Articole asemanatoare

Știri Constanța Dosar penal întocmit unui tânăr de 20 de ani. Acesta ar fi comis mai multe infracțiuni

07 May 2024 245

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul în care au fost implicate două persoane din județul Constanța

07 May 2024 539

Două persoane din județul Constanța, rănite într-un accident în județul Tulcea! Mașina victimelor, în flăcări după impactul cu un copac (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 944

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre Constanța și Valu lui Traian

06 May 2024 523

Constanța Pericol de explozie în stațiunea Mamaia. Intervin salvatorii

06 May 2024 612

Accident la intersecția străzilor Mangaliei cu Caraiman, în municipiul Constanța. Două autoturisme implicate (FOTO)

06 May 2024 1139

O mașină a intrat în peretele unei case, în municipiul Constanța

06 May 2024 464

Accident rutier grav în municipiul Galați! O victimă a decedat (FOTO)

05 May 2024 607

SUA Un șofer a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe

05 May 2024 450

O fetiță de 10 ani a fost rănită în urma unui accident rutier în Cumpăna, județul Constanța

04 May 2024 810

Accident rutier pe strada Ștefăniță Vodă, Constanța. S-a spart și o conductă de gaz (FOTO+VIDEO)

04 May 2024 2964

Băut și fără permis de conducere s-a izbit cu mașina de un copac, în județul Tulcea. Ce alcoolemie avea șoferul?

04 May 2024 692

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier la ieșirea din Izvoarele, județul Tulcea

04 May 2024 762

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul din Portul Tomis!

04 May 2024 1481

Accident rutier seara trecută în Portul Tomis! Un adolescent de 17 ani, rănit (GALERIE FOTO)

04 May 2024 973