Accident cu patru mașini! Printre victime, patru copii și șapte adulți! Elicopterul SMURD Constanța, trimis la eveniment, în județul Ialomița (GALERIE FOTO)

Elicopterul SMURD Constanța, la locul accidentului. Sursa foto - ISU Ialomița
  • Mai multe imagini de la eveniment pot fi accesate în Galeria Foto

Patru copii au fost implicați într-un accident produs în această după-amiază, 22 aprilie 2022, pe raza județului Ialomița, în sprijinul victimelor fiind trimis și elicopterul SMURD Constanța.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, în accident au fost implicate patru autoturisme, în total fiind vorba despre 11 persoane, dintre care șapte adulți și patru copii.

Iată datele remise ZIUA de Constanța de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița:

Astăzi, în jurul orei 13:35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență,, Barbu Catargiu" al județului Ialomița, a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, că pe raza localității Iazu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme și 11 persoane(7 adulți și 4 copii).
Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de  descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit patru echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.
În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime adulte, dintre care una încarcerată. Victima încarcerată, o persoană de sex masculin, conștientă și cooperantă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajului de pe elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Alte două victime(o persoană de sex feminin și una de sex masculin), au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior fiind preluate de către două echipaje ale SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare.
Celelalte șase persoane( doi adulți și patru copii) au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.
Cazul a rămas în atenția  autorităților competente pentru cercetări.

Sursa foto: ISU Ialomița

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 855

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1281

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1380

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 520

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1396

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 243

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 692

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 700

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 640

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 838

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 303

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 602

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 567

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 958

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 922