Accident naval în zona localității Mila 23 Tulcea Căutările turistului german dispărut în Deltă, reluate în această dimineață

Sursa foto: ISU Delta TulceaSalvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea au reluat în această dimineață căutările turistului german dat dispărut, duminică în urma unui accident în Delta Dunării în care au fost implicate două bărci. 

Potrivit ISU Delta Tulcea căutările au fost reluate în această dimineaţă şi se vor face şi cu ajutorul scafandrilor. 

Din primele informații bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, se afla într-una dintre cele două bărci în care erau 20 de persoane şi care s-au lovit pe canalul Olguţa, din apropierea satului Mila 23.

Duminică până seară salvatorii au căutat timp de mai multe ore turistul german dat dispărut cu două ambarcaţiuni şi cu un elicopter SMURD.

Reamintim că, ieri, în jurul orei 12.30, Inspectoratul pentru situații de urgență Delta al județului Tulcea a fost anunțat prin apel la numărul unic de Urgență 112, despre faptul că în zona localității Mila 23 s-a produs un accident naval între două ambarcațiuni, iar în urma acestuia o persoană de sex masculin este dispărută în apă.

Pentru căutarea persoanei dispărute au fost alocate forțe și mijloace din cadrul pichetului de pompieri Crișan și un elicopter SMURD.

Ultimele date de la locul producerii accidentului arată faptul că în eveniment au fost implicate 20 de persoane, 13 dintr-o ambarcațiune și alte șapte din a doua. În acest moment se efectuează căutări pentru persoana dispărută sub coordonarea poliției.-au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea

Citește și: 

Delta DunăriiUPDATE. Accident naval între două ambarcațiuni care transportau turiști, pe Canalul Olguța. O persoană s-ar fi înecat (FOTO+VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.