UPDATE. Accident rutier cu victime încarcerate pe DN1! Două persoane au murit


foto: ISU Prahova
 Se intervine pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Florești, pe DN1. 

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD, transmite ISU Prahova. 

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment au fost implicate 2 autoturisme și cei 5 ocupanți ai acestora, dintre care 4 sunt încarcerați. Se intervine pentru extragerea victimelor încarcerate. 

Misiunea este în dinamică, revin cu date referitor la starea victimelor, a mai punctat sursa citată. 



UPDATE 1

În eveniment sunt implicate 6 persoane, 5 incarcerate și 1 proiectată în afara autoturismului, pe partea carosabila. Aceasta din urmă se afla în stare de inconștiență. 

În sprijin, va interveni și elicopterul SMURD.


UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informeazăcă pe DN 1, localitatea Florești, județul Prahova, s-a produs un accidentrutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care 2 persoane au decedat. Circulația rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploiești -Brașov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești se circulă doar pe banda nr. 1.


Valorile de trafic sunt în creștere peambele sensuri de mers.

UPDATE 3

Toate victimele au fost descarcerate. 3 dintre victime au început deplasarea cu ambulante SAJ către UPU Ploiești.

Unei victime i se acorda asistență medicală de către echipajul TIM și va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la fața locului. 

Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul. 


UPDATE 4

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, localitatea Florești, județul Prahova, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat în final 6 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte 4 au fost transportate la spital, cu multiple leziuni. Valorile de trafic suntridicate pe sensul de mers către Brașov.




Citește și:

UPDATEAccident la Brăila. O autoutilitară a lovit un tir ce se afla oprit. Un șofer a ajuns la spital

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 430

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța

27 Apr 2024 558

UPDATE Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

27 Apr 2024 650

UPDATE Accident rutier cu persoana încarcerată în județul Tulcea. Un elicopter SMURD din județul Constanța intervine (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 677

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 473

Prima intervenție Tânărul polițist Ștefan acționează prompt chiar și în timpul liber, la un accident în Costinești, județul Constanța!

27 Apr 2024 474

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1756

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1820

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1493

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 544

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1841

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 250

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 712

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 722

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 646