Accident rutier in port, soldat cu opt victime

Sambata noapte, opt tineri au suferit un accident grav dupa ce soferul autoturismului a pierdut controlul volanului lovind tot ce i-a iesit in cale * Pentru scoaterea lor din autovehicul a fost nevoie de interventia a doua echipaje de descarcerare

Lucratorii Serviciului de Politie Transporturi Maritime Port Constanta au fost sesizati telefonic prin apelul Unic de Urgenta 112, sambata noapte in jurul orei 2:00 despre faptul ca la intersectia " Casa de piatra" din apropierea Santierului Naval Constanta, a avut loc un grav accident de circulatie. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si doua ambulante ale Serviciului de Urgenta. Politistii care s-au deplasat la fata locului au gasit in apropierea SNC, pe sensul de mers intre portile 5 si 1 un autoturism marca Opel Zafira cu numarul de inmatriculare CT 73 RRC avariat in proportie de peste 50%. In autovehicul se aflau opt persoane cu varste cuprinse intre 19 si 33 de ani. Soferul Radu Costel din Ovidiu, sef de manevra la societatea Chimpex si-a luat prietenii in masina pentru a merge la un restaurant din piata Ovidiu. Ca sa scurteze drumul, ei au intrat pe la Poarta 5 si aveau de gand sa iasa din port pe la Poarta 1 . Datorita vitezei mari el a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un ornament floral de beton de pe marginea drumului, din care a fost proiectat cu partea din spate stanga a autoturismului intr-un stalp metalic de sustinere iar din acesta reproiectat intr-un alt stalp de sustinere din beton. Pentru scoaterea pasagerilor din autoturism a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare. Acestia au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgenta, iar in urma investigatiilor li s-au stabilit diferite diagnostice: Costel Radu - traumatism cranian deschis si fractura de femur drept, Carla Bianca Lepadatu - traumatism cranio-facial si traumatism toracico-abdominal, Dilec Saban traumatism cranio - cerebral acut deschis si traumatism facial, Costel Soare, traumatisme locale la membrele inferioare, Oana Gurgui, traumatism facial si traumatism toracic, Ionut Simion, fractura a bratului drept, traumatism cranio-cerebral deschis si traumatism facial, Elvis Saban, traumatism cranio-cerebral inchis si fractura a tibiei piciorului stang, Cristina Purcarea, traumatism de piramida nazala si traumatism toraco-abdominal. Pentru ca starea lui Ionut Simion, de 19 ani, a fost mai grava, el a fost supus unei interventii chirurgicale in zona capului, imediat dupa internare. Cu toate acestea, medicii au solicitat interventia unui elicopter SMURD pentru a-l transporta la un spital din Bucuresti, unde urmeaza sa fie operat din nou. Politistii i-au recoltat conducatorului auto, Costel Radu, probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Cei opt pasageri se afla in afara oricarui pericol.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 427

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1029

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 343

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 347

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1728

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 652

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 990

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 949

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 627

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 803

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 667

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 914

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1532

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 797

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 549