Accident rutier mortal în localitatea Partizani, județul Tulcea! O femeie, decedată

Foto cu rol ilustrativÎn cursul acestei zilei, cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în cazul producerii unui accident rutier cu un autoturism implicat, în care se aflau 3 persoane, în localitatea Partizani, județul Tulcea.
   
Potrivit ISU Delta Tulcea, în urma evenimentului o femeie a rămas încarcerată.
 

„Pompierii militari au procedat la extragerea victimei, care a fost predată echipajelor de ambulanță aflate la locul evenimentului. Din păcate, a fost declarat decesul acesteia“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta.

O a doua victimă de sex feminin, rezultată în urma accidentului, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la o unitate spitalicească.
 
Cea de a treia persoană (sex masculin), respectiv șoferul autoturismului, a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, care i-a acordat primul ajutor medical, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. 

Citește și: 

Accident rutier la Ovidiu, județul Constanța! Unul dintre șoferii implicați, sub influența substanțelor interzise

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conducătorul auto implicat în accidentul mortal de la Partizani, județul Tulcea, reținut! Acesta era beat, nu avea permis iar mașina avea numere false de înmatriculare

22 May 2024 801

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul mortal de la Partizani! Incredibil ce au descoperit polițiștii

22 May 2024 945