Accident tragic pe DN 17D. Un pieton decedat și unul rănit

Noaptea trecută, polițiștii Serviciului Rutier au fost semnalați despre producerea unui accident pe Drumul Național 17D, între Mititei și Salva.

Din primele verificări, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Feldru, a accidentat doi pietoni care se aflau pe partea carosabilă, lângă un autoturism oprit, la volanul căruia se afla o femeie, informază IPJ Bistrița Năsăud. 

În urma accidentului, cei doi pietoni de 42, respectiv 35 de ani, din Nepos și Sângeorz Băi au fost răniți, ulterior fiind din păcate constatat decesul bărbatului de 35 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, a punctat sursa citată. 

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.


Citește și:

Tragedie în SuceavaAutoturism intrat într-un autotren parcat. Doi ocupanți rămași încarcerați, unul dintre ei decedat (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două accidente din Bistrița-Năsăud, produse de șoferi băuți. O mașină parcată, avariată

30 Aug 2023 837

Bistrița-Năsăud Un bătrân pe bicicletă, lovit de un șofer tânăr în Feldru cu o autoutilitară

28 Aug 2023 849

Femeie de 59 de ani, lovită de tren, în județul Bistrița-Năsăud. Poliția a deschis o anchetă

06 Sep 2020 968