Acțiunea Blocada în județul Constanța! Mai mulți șoferi testați cu etilotestul și aparatul drugtest (GALERIE FOTO)

Galerie foto: IPJ ConstantaLa data de 24 septembrie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au acționat, în sistem intergrat, în cadrul acțiunii ”Blocada”.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea faptelor de comerț ilicit.
 

„Astfel, au fost legitimate peste 50 de persoane, au fost verificate 9 persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar și au fost controlate aproximativ 40 de vehicule.
 
De asemenea, au fost testați 17 conducători auto cu apartul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.
 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

 
De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Exemplu:
 
La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un tractor, pe strada Liceului, din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


 
La acțiune au participat și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Județul ConstanțaSute de amenzi aplicate de polițiști în ultima săptămână! Peste 100 de permise, reținute (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inconștiență în trafic în județul Constanța Șofer în comă alcoolică depistat pe DN 22, în apropierea comunei Mihai Viteazu (GALERIE FOTO)

14 Oct 2023 2824

Razie de amploare în cadrul acțiunii ”Blocada” la Năvodari. Zeci de sancțiuni, aplicate de polițiști (GALERIE FOTO)

03 Sep 2023 1041