Adolescent prins de jandarmi cu „joint“-uri asupra lui, în Constanţa

Jandarmii au surprins în Constanţa un tânăr care avea asupra lui zece pacheţele de staniol ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde, transmite Biroul de presă al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanţa.

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe strada Cuza Vodă din Constanţa a observat, miercuri după-amiază, o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea militarilor, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta şi a mărit ritmul de mers. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra acestuia, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni alte zece pacheţele de staniol cu substanţă vegetală de culoare verde. Cel în cauză, un adolescent în vârstă de 17 ani, din Constanţa, a declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice. Pliculeţele şi joint-ul găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.