Afaceri cu iz penalŞeful Poliţiei din Gârliciu, acuzat că şi-a tras pământ cu japca (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Xena

28 Mar, 2012 16:49

Bine punctat, Nick. Nu il cunosc pe "Domnul" Marian Chiper dar am avut tangenta cu un alt "Domn"... respectiv primarul Constantin Cimpoiasu.Iata, se implinesc aproape 2 ani de cand a fost postat acest articol si nu s-a schimbat nimic in comuna: sunt o haita de lupi care fac legea cu oile lor si le "elimina" pe cele care au curajul sa behaie... Trist pentru oamenii comunei Garliciu(pe care, de altfel, ii respect pentru rabdarea lor) dar ADEVARAT.

Nick

20 Feb, 2011 20:00

"Domnul" Marian Chiper, politist cu numele, o persoana inculta si temperamentala pe masura, face in mod constant abuzuri in serviciu, fara ca acestea sa fie consemnate si pedepsite conform regulamentelor in viguare! ce pazesc superiorii acestui "domn politist" nu stiu, insa un lucru este cert ca multe persoane care au avut si au divergente si neplaceri privind "etica in serviciu" aplicata de acest "domn politist", nu pot si nu vor actiona pentru aducerea la iveala a tuturor ilegalitatilor produse de Marian Chiper, datorita simplului fapt ca acesta ii ameninta si trateaza persoanele din comuna Garliciu luand legea in propriile maini, actionand dupa bunul plac. Adevarul e dureros, la ce te poti astepta de la un politist, lasat lup paznic la oi, intr-un sat uitat de lume?! hmmm... pai sa vedem! poate la speranta ca cineva se va auto sesiza si va lua masuri? mda! dar cine? eu zic sa lasam pe "domnul politist" sa si faca "treaba" cum stie el mai bine, nu!? e doar un alt politist, dintr-un alt mic sat fara caini! si ma mai intreb, ce pazeste "domnul primar" din acest sat? poate vom afla cat de curand...

Articole asemanatoare

Fotbalistele de la Farul Constanța au învins și campioana României și au urcat pe locul întâi în clasament

30 Mar 2024 1363

Echipa feminină Farul Constanța, egal contra campioanei Universitatea Cluj

08 Nov 2023 1297

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere cu CS Gloria 2018 Bistrița - Năsăud

16 Sep 2023 1445

Echipa feminină Farul Constanța, încă două transferuri. Pe litoral a sosit și Claudia Chiper, căpitanul Naționalei Moldovei (VIDEO)

29 Jul 2023 1256

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 8 august 2018

13 Aug 2018 2624