Alcoolemia halucinantă a unui șofer din municipiul Iași! Polițiștii l-au depistat după mersul haotic prin trafic

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: unsplash.come
  • Un șofer de 30 de ani care conducea prin municipiul Iași a fost depistast de polițiștii din județ cu o alcoolemie uriașă de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Judeațean din Iași, miercuri, la data de 16 august 2023, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au oprit pentru control o mașină condusă de un bărbat de 30 de ani, în municipiul Iași, întrucât avea o deplasare sinuoasă.
 
Întrucât șoferul auto emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că acesta ar avea permisul de conducere anulat.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iași.
 
Joi, pe 17 august 2023, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale, informează sursa.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“ și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere“.

Citește și:

Incendiu în această dimineață: Casa de locuit cuprinsă de flăcări! Forțele și mijloacele de intervenție sunt suplimentate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teribilism pe o șosea din județul Iași. Un șofer de pe E85, depistat cu alcoolemie critică la volan

15 Aug 2023 748

Caz şocant Şoferul beat al unui microbuz şcolar, a ucis o fetiţă de doar trei ani

17 Oct 2018 1473