"Armaghedon la frontiera", pe mana procurorilor

Procurorii s-au autosesizat pe baza unui articol publicat in ZIUA de Constanta

Anchetatorii ii vor cerceta si pe politistii acuzati ca ar avea implicatii in fapte de prostitutie si proxenetism * In fapt, este vorba despre comisarii Costica Nazaru si Cornel Rosu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta s-au autosesizat, ieri, si au preluat cercetarile in legatura cu savarsirea mai multor fapte de prostitutie si proxenetism despre care cotidianul nostru a prezentat ample aspecte concrete. Potrivit procurorului Luminita Poenaru, cercetarile ce se efectueaza in dosarul 21/P/2005 ii vor viza si pe politistii in legatura cu care articolele mentionate au facut referire. Rezultatul cercetarilor vor fi facute publice in momentul finalizarii urmaririi penale. Reporterii de investigatii ai cotidianului ZIUA de Constanta au publicat, ieri, un articol cu titlul "Armaghedon la frontiera" in care, printre altele, erau relatate anumite acuzatii la adresa a doi comisari din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta. In fapt, seful PPF Constanta Port, comisarul Cornel Rosu, era acuzat ca are mai multe relatii personale cu indivizi care efectueaza transport, contra cost, de marinari racolati de la bordul navelor straine acostate in Portul Constanta. Sursele noastre care au dorit sa-si pastreze anonimatul, precizau ca acestea ar avea legaturi directe cu practicarea prostitutiei si proxenetismului pe raza municipiului Constanta. In manevrele sale, comisarul Rosu ar beneficia de aportul si sprijinul adjunctului Grupului de Nave Constanta Port, comisarul Costica Nazaru. Mai mult, in cadrul acelorasi acuzatii, pentru a avea anumite beneficii de la proxeneti, se spunea despre comisarul Cornel Rosu ca si-ar pune la dispozitie unul din cele doua apartamente al caror proprietar este, lucru care s-a dovedit nereal in urma documentarii noastre. Contactati de catre reporterii "ZIUA de Constanta" cei doi comisari pusi la zid, au negat orice fel de acuzatii. In articolul respectiv se mai facea referire si la faptul ca un anumit dosar in care persoanele cercetate erau acuzate de prostitutie si proxenetism cu implicatii in Portul Constanta a fost blagoslovit de politisti cu NUP,desi la dosar existau probe concrete din care reiesea vinovatia celor implicati. Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta au preluat si acest dosar pe care l-au redeschis urmand sa se faca ample cercetari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 513

Comuna Castelu anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajare parc și teren de sport

08 May 2024 773

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 533

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 915

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1527

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 405

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 456

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1892

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 688

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1064

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 986

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 664

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 829

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 698

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 979