Constanța Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Clienta mea s-a ales cu o infecție gravă după intervenția chirurgicală“ (VIDEO)

Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat că ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane a făcut câteva declarații referitoare la problemele suferite de aceasta după intervenția chirurgicală. 

„Clienta mea a suferit o intervenție chirurgicală pe data de 2 XII. S-a simțit rău imediat după operație. I-a transmis medicului care i-a spus să aibă răbdare. La acest moment este un prejudiciu grav. Am văzut fotografiile. A fost o intervenție de augmentare mamară și lifting ce s-a soldat cu o infecție foarte urâtă și pierderea unei alveole mamare. 3500 de euro a fost costul operației. Medicul i-a spus să aștepte trei luni, dar trei luni este și termenul pentru introducerea unei plângeri prealabile. Probabil știa și medical acest aspect. Clienta mea a fost inspirată și m-a contactat în ultima zi, astfel că am formulat la timp plângerea“ - a precizat avocatul.


Reamintim că, IPJ Constanța au anunțat marți, 12 martie 2024, că „polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pun în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală“.
 
Perchezițiile sunt efectuate - mai spun polițiștii - în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.
 

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro“, potrivit IPJ.


Citește și: 

15 percheziții în București!Vizat ar fi medicul Hussein Shamieh. Intervenții chirurgicale estetice și reconstructive. Oficial de la Poliția din Constanța (VIDEO)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial! Începe judecata „doctorei Lana”, medic estetician. A operat și la Constanța

09 Oct 2021 1799

„Dr. Lana”, medic estetician, și soțul ei, menținuți sub control judiciar! A operat și femei din Constanța

21 Aug 2021 2551

Știați că... la data de 21 mai 1964 s-a stins din viață poetul Tudor Vianu?

21 May 2021 1402

Polițistă bucureșteană, pusă sub control judiciar, pentru șantaj. Ar fi cerut mii de euro de la un estetician

31 Aug 2020 1329

Femeie suspectată că a exercitat ilegal profesia de medic estetician. Ce au stabilit anchetatorii (galerie foto)

21 Feb 2019 2140

Riscă șapte ani de pușcărie Oana Zăvoranu prinsă în flagrant în timp ce lua mită

22 May 2014 5369