Bărbat depistat pe Dunăre în timp ce conducea o ambarcațiune, fără a deține brevet

Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Oficiului de Căpitănie Măcin, au depistat ieri, 10 iunie în zona km. 64 + 100, al fluviului Dunărea, bratul Măcin, pe raza comunei Ostrov, un bărbat în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea o ambarcațiune, fără a deține brevet sau certificat de capacitate corespunzător.

Potrivit IPJ Tulcea, în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător".

„Totodată, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani, în calitate de comandant al navei, ar fi încredințat, cu știință, conducerea navei unei persoane fără brevet sau capacitate corespunzător și a pus în navigație nava, fără echipaj minim de siguranță.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 2, alin. 2 și art. 3 din Legea nr. 191/2003 privind infracțiunile la regimul transportului naval“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Nereguli în două societăți comerciale! Ce au constatat polițiștii la Constanța și Năvodari

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.