Bărbat dispărut de 9 ani, depistat de jandarmi pe o stradă din Câmpulung, județul Argeș

Foto: IJJ ArgesUn bărbat din judeţul Mureş, dat dispărut de familie în urmă cu nouă ani, a fost găsit de jandarmii IJJ Argeș pe o stradă din municipiul Câmpulung

"Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost. În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015", au transmis reprezentanții IJJ Argeș.


Sursa citată a menționat că bărbatul, care are 25 de ani, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

"Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu", au mai precizat reprezentanții IJJ Argeș.


Reprezentanţii IJJ Argeş au precizat că bărbatul a fost lăsat la domiciliul mamei sale, în Târnăveni.

citește și: 

Scandal pe strada Pescărușului din Galați! Polițiștii, chemați în ajutor

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.