Bărbat suspectat că l-a ucis pe tatăl concubinei sale! Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudÎn această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, în baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani.

„Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. Acesta se află în custodia polițiștilor. În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

Omor calificat la Tulcea!Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat de 49 de ani, găsit mort în propria locuință. Fiul lui, de 21 de ani, reținut

10 Oct 2023 1395

Bistrița-Năsăud Tânăr suspectat că și-a ucis tatăl, reținut de polițiși

26 Nov 2021 1442

IPJ Bistrița-Năsăud Stire de presă - Crimă organizată

02 Jul 2021 1019