Bărbat suspectat de mai multe furturi din mașini parcate în județul Constanța, reținut de polițiști

Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBLa data de 26 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 august ac., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ploiești, au pus în executare un mandat de aducere a persoanei bănuite, în orașul Pantelimon.
 

„În perioada 1 - 2 august a.c., aceasta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism, parcat pe strada Cișmelei, din comuna Cogealac.
 
De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 august a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un  autoturism, parcat pe aleea Berzei, din municipiul Constanța.
 
Ulterior, la data de 4 august a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri, din două autoutilitare, parcate pe Aleea Portului Nou, din municipiul Constanța.
 
Prejudiciul total este de aproximativ 60.000 de lei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
La data de 26 august a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Ulterior, la data de 27 august a.c., a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Citește și: 

Percheziții ale polițiștilor Capitalei într-un dosar de furt calificat. Cum au acționat suspecții

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.