Bărbatul suspectat că ar fi împușcat un alt bărbat în județul Gorj, depistat de polițiști (VIDEO)

Sursa foto: IPJ GorjBărbatul de 52 de ani, dat în urmărire fiind suspectat că a împușcat de mai multe ori cu un pistol, un alt bărbat, în localitatea Turcineşti, a fost prins.

Potrivit IPJ Gorj, suspectul a fost găsit pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu.

"În aceste momente bărbatul se află în custodia poliţiştilor. Bărbatul va fi condus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză va dispune şi măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.


Amintim că bărbatul a fost dat în urmărire după ce s-a stabilit că ar fi împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, un bărbat de 49 de ani, după ce a intrat în curtea locuinţei acestuia din localitatea gorjeană Turcineşti.

"Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române. De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi", au transmis reprezentanții IGPR.

''La data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare“ - au precizat reprezentanții IPJ Gorj.


Citește și: 

Bărbat împușcat de mai multe ori în curtea locuinței sale din județul Gorj. Victima, internată în spital în stare gravă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat împușcat de mai multe ori în curtea locuinței sale din județul Gorj. Victima, internată în spital în stare gravă

15 Jul 2023 815

Caz cutremurător în Gorj! O poliţistă şi-a omorât mama după care s-a sinucis

29 Jul 2018 2139