Bunuri nedeclarate descoperite în Portul Constanţa

O echipă comună, formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali, a controlat un container sosit din China în PPF Constanţa Sud Agigea, în urma căruia a descoperit bunuri nedeclarate în valoare de 10.000 lei.

Joi, în jurul orei 10.00, în Portul Constanţa a fost efectuat un control amănunţit asupra unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Oradea, încărcat cu mărfuri diverse.

În urma controlului au fost descoperite 2.628 de articole de îmbrăcăminte, 96 de seturi din ceramică reprezentând ustensile de bucătărie şi 6 săbii de panoplie, bunuri care nu fuseseră declarate autorităţii vamale. Obiectele, evaluate la aproximativ 10.000 de lei, au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală administratorului societăţii, un cetăţean român în vârstă de 64 de ani. El este acuzat de folosirea de acte nereale în vamă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal cu macete într-un club din Mamaia! Imagini surprinse de clienții localului (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2022 7807

Conflicte vechi, orgolii noi Topoare, săbii şi pistoale, folosite într-un scandal, la Hârşova

21 Sep 2015 2693

Marcel Lică se pregătea să sune la 112 Arbitrul Mihai Pericleanu, placat la nunta sa de indivizi cu cagule şi săbii (galerie foto)

19 Jan 2015 5681