Caz de agresiune în Constanța! Un bărbat de 45 de ani a lovit doi minori lângă Liceul C.A. Rosetti din municipiu (Galerie FOTO)






 
  • Un caz de agresiune față de doi minori a fost transmis redacției noastre de către un constănțean, martor al celor întâmplate.
 
Într-un incident petrecut pe data de 5 aprilie 2024, între orele 14:00 și 14:15, în fața Liceului C.A. Rosetti din Constanța, doi minori în vârstă de 16, respectiv 15 ani, au fost agresați și bătuți în plină zi de către un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani, folosind un boloboc pentru ai face dreptate fiului acestuia.

„Agresorul i-a lovit pe cei doi minori și i-a fugărit. Unul dintre aceștia prezintă multiple urme și răni pe tot corpul, inclusiv pe cap, gleznă și spate, în timp ce celălalt a suferit doar o rană pe braț. Autorul are deja un dosar penal în curs și risca să fie trimis în închisoare pentru agresiunea comisă”, spune acesta.

 


 
Cazul a ajuns la IPJ Constanța, care a dat următoarea declarație:
 

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  - Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Mai ar fi avut loc o agresiune fizică.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe!, spun polițiștii contănțeni.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Incendiu la o casă în Mihai Viteazu, județul Constanța . O victimă a fost găsită carbonizată

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.