Caz șocant în județul Ilfov Tentativă de viol în Otopeni! Un bărbat a amenințat o tânără cu cuțitul

Cuțit. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Pe 18 iulie, o tânără din Otopeni, județul Ilfov, a fost amenințată de un bărbat de 38 de ani cu un cuțit și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el pe o stradă secundară.
 
Marți, pe 18 iulie, în jurul orei 23:44, Inspectoratul de Poliție Județean din Ilfov a fost sesizat de către o tânără, prin apel 112, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o persoană, care avea asupra sa un cuțit.
 
Polițiștii din Otopeni s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin amenințare cu un cuțit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreținerii de relații sexuale, însă persoana vătamată a reușit să fugă.
 
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din Otopeni l-au identificat și depistat pe bărbatul de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.
 
În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, iar, în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanța de judecată, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii orașului Otopeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citește și:

Caz șocant. Fetiță de 7 ani, violată de un bătrân de 83 de ani!

Tentativă la omor la Castelu! Și-a înjunghiat fratele de patru ori în zona inimii

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.