Caz șocant în județul Olt! Fetiță de 7 ani agresată sexual de un bărbat de 38 de ani

Sursa foto:; IPJ OltUn bărbat de 38 e ani din județul Olt este suspectat că ar fi agresat sexual o fetiță de doar 7 ani. Suspectul a fost reținut urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit IPJ Olt, la data de 21 august 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală.

„În fapt, la data de 11 iulie 2023, în jurul orei 13:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat din localitate. 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 7 iulie 2023, un bărbat de 38 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, ar fi agresat sexual o minoră de 7 ani, pe strada Constantin Brâncoveanu, din aceeași localitate.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale și dispunerii măsurilor legale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele bărbatului de 38 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale, în ziua de 22 august 2023.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Olt.

Citește și: 

Minoră de 14 ani amenințată cu pistolul de angajator în Bacău

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Minorii acuzați că ar fi agresat sexual o copilă în curtea unui liceu, internați într-un centru educativ

26 Mar 2024 753

Județul Constanța Agresiune sexuală la Movilița! Victima, o fetiță de 13 ani

14 Jun 2023 1167

Constanța. Procurorii, nemulțumiți de primele pedepse în cazul minorei agresate sexual în curtea unui liceu!

25 Feb 2023 1319

Minoră agresată sexual în curtea unui liceu din Constanța! Autorii, trei copii, de 15 ani, menținuți sub control judiciar

02 May 2022 3218

Femei agresate sexual de un individ în București. Printre victime și o minoră. Suspectul, reținut

24 Mar 2022 1240