Ce le-a impus Tribunalul inculpaţilor din dosarul Bivolaru

Tribunalul Constanţa a respins propunerea privind luarea faţă de inculpaţii Poenaru Marius Ciprian, Boamfă Paul, Luca Viorel, Merdicos Romeo Ovidiu, Dimofte Petronel şi Matei Marius Ionuţ a măsurii arestului preventiv.  Reamintim că aceştia făceau parte dintr-o reţea specializată în furt de petrol din conductele societăţii Conpet SA, reţea coordonată de Gabriel Bivolaru.

Tribunalul Constanţa dispune luarea faţă de inculpatul Poenaru Marius Ciprian a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Ploieşti, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Ploieşti, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Tribunalul a dispus luarea faţă de inculpatul Boamfă Paul a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Luca Viorel a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Merdicos Romeo Ovidiu a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv oraşul Techirghiol, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia din oraşul Techirghiol, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Dispune luarea faţă de inculpatul Dimofte Petronel a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv municipiul Constanţa, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia municipiului Constanţa, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.
Dispune luarea faţă de inculpatul Matei Marius Ionuţ a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea, respectiv comuna Cumpăna, fără încuviinţarea instanţei de judecată, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 5 august 2013 şi până la data de 3.09.2013. Pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, inculpatul este obligat să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să se prezinte la Poliţia comunei Cumpăna, organ desemnat cu supravegherea acestuia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se apropie de martori şi coinculpaţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1

01 May 2024 303

În Constanța Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea violenței și a traficului de substanțe interzise

01 May 2024 323

Constanța Un participant la festivalul Sunwaves a fost săltat de mascați (FOTO+VIDEO)

01 May 2024 843

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța

01 May 2024 263

Accident rutier la Doraly, în Constanța (FOTO+VIDEO)

01 May 2024 872

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident rutier în Constanța. Nu avea permis de conducere

01 May 2024 399

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

01 May 2024 303

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 333

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

01 May 2024 255

Alpha Builders Group SA va edifica două blocuri turn de 12 etaje în Mamaia. Dezbaterea publică, organizată de APM Constanța pe 22 mai

01 May 2024 359

Contractul de peste 2 miliarde de lei, scos la licitație CNAIR concesionează, pentru 20 de ani, spațiile pentru servicii de pe Autostrada A2 București – Constanța (DOCUMENT)

01 May 2024 344

Procesul deschis Consiliului Local Constanța de compania Tundria Patru Invest SRL, ajuns la Curtea Supremă

01 May 2024 300

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 328

Achitare pentru un brancardier din Spitalul Județean Constanța, acuzat de trafic de influență! Procurorii, nemulțumiți

01 May 2024 386

Curtea de Apel Constanța repune pe rol un dosar al DNA Constanța! S-a calculat un presupus prejudiciu de aproape 10 milioane euro

01 May 2024 442