Cetățean turc drogat și fără permis depistat în trafic în județul Ilfov. suspectul, reținut

Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 11 septembrie a.c.,  polițiștii rutieri din Voluntari au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, cetățean turc, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Potrivit IPJ Ilfov, bărbatul va fi prezentat în cursul zilei de astăzi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri vizând măsuri preventive.

„În fapt, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, polițiștii rutieri din Voluntari au oprit pe o stradă din orașul Voluntari un autoturism, condus de bărbatul, în vârstă de 25 de ani, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea la testarea cu aparatul drug test, acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul a 2 substanțe psihoactive.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Știri ConstanțaȘoferi drogați, depistați la volan în Constanța și Vama Veche (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.