Cetățean ucrainean depistat la frontieră cu permis de conducere fals. Ce le-a spus bărbatul polițiștilor de frontieră

Sursa foto cu rol ilustrativ: Poliția de FrontierăPoliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităţilor ucrainene, fals. Acesta a declarat faptul că l-a cumpărat de pe internet, în schimbul sumei de 250 de euro.

Potrivit unui comunicat al SPF ighetu Marmației, sâmbătă, 22 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Peţea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 50 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Odată cu paşaportul şi certificatul de înmatriculare al autoturismului, bărbatului i-a fost solicitat şi permisul de conducere.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că permisul de conducere, cu însemnele autorităţilor ucrainene, este fals, întrucât nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

Bărbatul a declarat faptul că, în urmă cu două săptămâni şi-a pierdut permisul de conducere, motiv pentru care a decis să-şi procure unul nou. Drept urmare acesta şi-a cumpărat permisul de pe internet, în schimbul sumei de 250 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Coastă. Descoperire impresionantă a polițiștilor de frontieră. Ce au găsit într-un camion condus de un cetățean ucrainean (video)

27 May 2021 2080

A dorit „să se răcorească“ traversând Dunărea înot Cetăţean ucrainean, reţinut de poliţiştii de frontieră

30 Sep 2015 1405