Chef cu final tragic

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta l-au trimis in judecata pe Alecsandru Aldea, de 51 ani, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor calificat. In ziua de 23 septembrie, in barul SC Top Games SRL situat pe strada Oborului, acesta l-a injunghiat cu lama unui briceag in zona abdominala pe Alexe Iarna, de 49 ani.

Alecsandru Aldea consumase in ziua respectiva sase sute de mililitri de votca si doua beri si a jucat biliard cu Adrian Geambazu, unul dintre patronii localului, aflat de asemenea sub influenta bauturilor alcoolice. Din aceasta cauza, intre cei doi barbati a izbucnit o cearta si si-au adresat reciproc cuvinte jignitoare. La un moment dat, Geambazu l-a impins pe Aldea pe treptele din fata barului, trantindu-l pe trotuar. Una din barmanitele de serviciu a actionat "butonul de panica" atunci cand a observat conflictul, la fata locului aparand in scurt timp agentii de paza Zip Escort, care au solicitat interventia organelor de politie. Cei doi barbati au fost condusi la Sectia 3 si au fost sanctionati contraventional pentru provocarea si participarea la scandal. Deoarece Alecsandru Aldea era lovit in zona fetei, a fost solicitata o ambulanta cu care a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean Constanta. El a refuzat sa ramana internat si in loc sa se duca acasa, a revenit cu un taxi la barul Top Games unde a continuat sa consume bauturi alcoolice. Intre timp, Adrian Geambazu s-a intalnit cu celalalt patron al localului, Alexe Iarna, si au decis sa consume o sticla de vin impreuna, in aceeasi locatie. In momentul in care cel din urma l-a observat pe Aldea, i-a cerut sa plece. Pe fondul consumului exagerat de alcool, intre cei doi s-a produs o altercatie, soldata cu injunghierea lui Alexe Iarna cu un cutit cu maner mixt din lemn si bronz, lung de 16 centimetri. Potrivit raportului de constatare medico legala, s-a stabilit ca victima prezenta leziuni traumatice produse prin lovire cu un corp taietor si prin lovire cu corp dur, ce au necesitat intre 22 si 24 zile de ingrijiri medicale. Leziunile abdominale i-au pus in pericol viata lui Alexe Iarna, el necesitand interventie chirurgicala de urgenta. Din acest motiv, Alecsandru Aldea a fost cercetat in stare de arest preventiv timp de 29 de zile si urmeaza ca instanta de judecata sa deduca din pedeapsa pe care o va aplica acestuia, perioada starii de arest.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 438

Comuna Castelu anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajare parc și teren de sport

08 May 2024 522

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 502

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 880

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1504

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 397

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 440

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1872

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 679

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1055

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 979

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 660

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 826

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 695

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 971