Eveniment

Constanţa. Bărbat bănuit că ar fi furat mai multe biciclete, arestat. Cercetat pentru 18 infracţiuni! (galerie foto)

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au finalizat ancheta în care un bărbat, în vârstă de 38 de ani, este cercetat pentru comiterea a 18 infracțiuni de furt calificat.

Astfel, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului comiterea a 18 infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada aprilie-iunie 2018, pe raza municipiului Constanța, acesta fiind bănuit că ar fi sustras unor persoane mai multe biciclete, din curtea locuințelor sau din scara blocurilor, cu un prejudiciu total de 53 062 de lei.

Bărbatul se află la al doilea mandat de arestare preventivă, primul fiind tot pentru furt. 

Totodată, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 48 de ani, bănuiți de implicarea acestora în valorificarea bunurilor sustrase, prin aceea că ar fi achiziţionat biciclete de la bărbatul, de 38 de ani, având cunoştiinţă că bunurile provin din infracţiuni de furt. Unul dintre cei cinci bărbați, este cercetat sub măsura controlului judiciar.

În cadrul anchetei penale, au fost efectuate 4 percheziţii informatice, în urma cărora s-au obţinut fotografii ilustrând 20 de biciclete, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni de furt.

În continuare, polițiștii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 6 biciclete, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni de furt, până la acest moment, nefiind obţinute date sau indicii cu privire la reclamanţi.

Polițiștii constănțeni au recuperat şi restituit persoanelor vătămate mai multe biciclete sustrase, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 27 119 de lei.

În cadrul activității, polițiștii au beneficiat de de sprijinul de specialitate al  al UTAI Constanța, BOS Constanța, BCCO Constanța, fiind angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.