UPDATE Cum arată groapa din zona Gării CFR Constanța în care și-a găsit sfârșitul un bărbat. În zonă au lucrări de reabilitare a rețelei termice (GALERIE FOTO+VIDEO)

Un bărbat a fost găsit decedat astăzi într-o groapă din apropierea Parcului de la Gara CFR Constanța, într-o zonă în care au loc lucrări pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța - Etapa I", contract ce a fost atribuit societății Elsaco Electronic SRL din Botoșani.. 

La fața locului au ajuns polițiștii și criminaliștii care au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut tragedia. 

Potrivit martorilor, victima nu pare a fi om al străzii. Este posibil ca bărbatul să fi căzut din greșeală în groapa destul de adâncă. 

Surse din Primărie susțin că amplasamentul a fost predat către antreprenor în luna mai 2022 și că responsabilitatea pe parcursul derulării lucrărilor aparține antreprenorului. 

UPDATE: Punct de vedere al Elsaco Electronic cu privire la evenimentul produs în data de 03.07.2023 în apropierea Parcului de la Gara CFR Constanța

„În data de 03.07.2023 un angajat al Elsaco Electronic, în urma inspectării căminelor în vederea pregătirii unor manevre de cuplare a rețelelor de termoficare, a descoperit pe șantierul din zona Parcului de la Gara CFR Constanța o persoană necunoscută, care nu prezenta semne vitale, într-un cămin de termoficare, procedând la apelarea numărului de urgență 112.
Menționăm că unele etape ale lucrărilor aferente proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța - Etapa I" sunt realizate în zona respectivă de prestatori de servicii, care au responsabilitatea asigurării perimetrului. În urma propriilor verificări efectuate la fața locului am constatat că zona era marcată și semnalizată corespunzător.
Informații suplimentare cu privire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul, pot oferi la acest moment doar autoritățile abilitate“ - au mai precizta reprezentanții Elsaco Electronic pentru ZIUA de Constanța.





Citește și: 

Descoperire macabră în zona Parcului de la Gara CFR Constanța. O persoană, găsită decedată (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat, lovit de tren, în gara din Constanța! Medicii au pronunțat decesul

27 Jun 2020 2757

Atac într-o gară din Marsilia, Franţa. Mai multe persoane au fost înjunghiate

01 Oct 2017 2603

Crimă sau sinucidere? Adolescenta sfârtecată de tren în apropierea Gării Murfatlar era însoţită de un bărbat

21 Jan 2015 2289