Cunoscut politician român, găsit mort în casă!

foto: Pixabay Cunoscutul politican Dumitru Puzdrea a fost găsit fără suflare, iar poliția investighează cauzele neobișnuite ale decesului.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.

Oficial de la Poliție 

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. 

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.” 

Cine a fost Dumitru Puzdrea 

Dumitru Puzdrea (n. 17 octombrie 1942, Turburea, Gorj, România – d. 28 iunie 2023) a fost un politician român, cunoscut ca deputat de Neamț din partea Partidului România Mare și apoi a Partidului Național Liberal între 2000 și 2008.

Dumitru Puzdrea a fost ales în legislatura 2000-2004 pe listele PRM și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Japonia și Marele Ducat de Luxemburg.

În legislatura 2004-2008, Dumitru Puzdrea a fost ales pe listele PRM, în iunie 2005 a trecut la PNL și a fost membru în grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Bahrein.


Citește și: Techirgiol, mai „sărac“ cu un om. S-a stins din viață profesorul Marcel Chiran

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.