Sărbătoare la Infanteria Marină Daniel Frumosu, la ceas aniversar

Comandantul Batalionului 307 Infanterie Marină Babadag, Daniel Frumosu, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Până la cei 48 de ani, şeful Batalionului a ocupat funcţiile de comandant de pluton, ofiţer cu pregătire psihologică, comandant companie de infanterie marină. În 1998, a fost numit şef al Informaţiilor, apoi şef al Operaţiilor şi instrucţiei la Batalionul 307 Infanterie Marină.
 
În perioada 2008 - 2009, a deţinut funcţiile de Şef de stat major şi de Şef al structurii de securitate al Batalionului 307 Infanterie Marină. A absolvit, în 1988, Şcoala Militară de Ofiţeri Activi „Nicolae Bălcescu“, specialitatea Infanterie. În decursul timpului, a participat la numeroase cursuri de formare şi dezvoltare profesională, ultimul fiind în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I“, în anul 2013.
 
A primit numeroase distincţii şi decoraţii, printre care amintim Ordinul „Virtutea Militară“ în grad de cavaler , acordat de preşedintele României în anul 2010. Daniel Frumosu este căsătorit şi ocupă funcţia de comandant al Batalionului 307 Infanterie Marină Babadag.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comandantul Batalionului 307 Infanterie Marină, Frumosu Daniel, la ceas aniversar

22 May 2014 3909