Declarațiile oficialilor IPJ Constanța despre polițiștul găsit împușcat la Cumpăna (FOTO+VIDEO) 
  • La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.
 
Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.
 
Iată declarațiile oficiale ale IPJ Constanța legate de acest caz.
 

„La data de 30 noiembrie a.c, în jurul orelor 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării, s-a constatat că cele sesizate se confirmă. A fost stabilită identitatea victimei, ca fiind un bărbat de 22 de ani din județul Vâlcea.Totodată, s-a constatat că acesta este polițist activ în cadrul IPJ Constanța fiind încadrat în anul 2023”, a informat IPJ Constanța.

 
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, încheie sursa.
 
 Citește și
ISU Dobrogea face precizări despre polițistul găsit mort la Cumpăna (VIDEO)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.