Descoperire macabră în apropierea Autostrăzii A1! Cadavrul unei femei găsit pe un câmp! Polițiștii și procurorii fac cercetări

La data de 5 aprilie a.c.polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați cu privire la descoperirea unui cadavru pe un câmp, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Potrivit unui comunicat al Compartimentului Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița imediat de la momentul sesizării, la fața locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații.

„Astfel, pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea necropsiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.


Totodată, în urma realizarii expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei.

„Precizăm că, în această dimineață, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză.

Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar, ulterior, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi comunicate informații de interes pentru opinia publică“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Citește și: 

Căutările tânărului înecat pe lacul Siutghiol, reluate în această dimineață

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bucată de mână umană, descoperită în localitatea Dragoslavele din județul Argeș

09 Dec 2023 909