Desfășurare impresionantă de forțe pentru căutarea unei fete de 14 ani din Mahmudia. Incredibil unde a fost găsită minora

Sursa foto: IPJ TulceaA fost desfășurare impresionantă de forțe zilele trecute în județul Tulcea pentru căutarea unei fetițe de 14 ani care a plecat pe 1 martie de la locuința din Mahmudia și nu s-a mai întors. Părinșii fetei au cerut ajutorul autorităților după ce au descoperit un bilet al fetei în care aceasta scria că a plecat pentru a reface un traseu din cărţile "Pisicile Războinice".

Denisa a plecat de acasă pe 1 martie, la ora 05.00, şi nu a mai dat niciun semn de viață.

Potrivit IPJ Constanța, au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe.

„La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă“ - a precizat agent Ioana Nanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Astăzi, IPJ Tulcea a anunțat că, în urma activităților de căutare desfășurate la nivel național, minora dispărută în dimineața zilei de 1 martie 2023 de la domiciliul din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, a fost găsită în această dimineață, 5 martie 2023, în jurul orei 06:15, în gara Timișoara Nord, județul Timiș.

„Adolescenta a fost găsită cu sprijinul polițiștilor din Timișoara, urmând să fie condusă la un centru de  primire D.G.A.S.P.C. Timișoara.

Din primele discuții purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni“ - au anunțat reprezentanții IPJ Tulcea. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.